Pirinç suyu cilt beyazlatır mı?

İçindekiler:

  1. Pirinç suyu cilt beyazlatır mı?
  2. Patates cildi beyazlatır mı?
  3. Patates neden cildi beyazlatır?
  4. Pirinç suyu ile cilt beyazlatma nasıl yapılır?
  5. Ten rengim nasil acilir?
  6. Kararmış yüz nasıl beyazlatılır?
  7. Yüzümüze patates sürersek ne olur?
  8. Patates yuze nasil surulur?

Pirinç suyu cilt beyazlatır mı?

Pirinç suyu cildi nemlendiriyor ve yumuşatıyor. Ciltteki gözenekleri sıkılaştırıyor. Cilt lekelerini tedavi ediyor. Özellikle cildi beyazlatma özelliği ile biliniyor.

Patates cildi beyazlatır mı?

Patates, antibakteriyel bir besindir. Bu yönü ile ciltte oluşan leke ve mikropları yok eder. Çiğ şekilde cilde uygulanan patates, düzenli bir uygulama sonrasında cildin rengini açacaktır.

Patates neden cildi beyazlatır?

Patates, antibakteriyel bir besindir. Bu yönü ile ciltte oluşan leke ve mikropları yok eder. Çiğ şekilde cilde uygulanan patates, düzenli bir uygulama sonrasında cildin rengini açacaktır. Yaz mevsimi sonrasında oluşan güneş lekesine, doğum sonrası olan cilt kararması ve lekesinde çiğ patates ile maske deneyebilirsiniz.

Pirinç suyu ile cilt beyazlatma nasıl yapılır?

2 su bardağı pirinci bir kaba koyun ve üzerini kapatıncaya kadar su ekleyin. Sonrasında güzelce ovun ve beyaz unlu kısmının suya karışmasını sağlayın. Ardından süzerek, ağzı kapalı püskürtmeli bir şişeye koyarak, haftada 1 kere cildinize uygulayın.

Ten rengim nasil acilir?

Cildi beyazlatmak için bir çorba kaşığı doğranmış Hindistan cevizi, ılık süt, bir çorba kaşığı pirinç unu ve bir kaşık karbonat kullanarak macun yap ve yüzüne ya da vücuduna sür. Kurumasını bekledikten sonra suyla yıka. Bunu ayda iki kez yaparsan cilt rengin açılabilir.

Kararmış yüz nasıl beyazlatılır?

Nasıl kullanacağız derseniz, bir limonu alın ve ortadan ikiye kesin. Taze taze kestiğiniz bu limonla hafifçe sıkıp suyunu çıkararak cildinizi ovun. Beyazlamasını istediğiniz bölgelere bu limonla hafifçe ovalayarak masaj yaptıktan sonra bu şekilde en az 30 dakika bekleyin.

Yüzümüze patates sürersek ne olur?

Patates ve patates suyu doğal peeling maddesidir, cildi ölü derilerden arındırır.Patates içeriğindeki amino asitler sayesinde ciltteki lekeleri yok etmeye yardımcı olur.Antioksidan özelliği sayesinde ciltteki yara ve kızarıklıkların daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur.Patatesin suyunun cilt sağlığı üzerine en büyük ...

Patates yuze nasil surulur?

Patatesin kabuklarını soyun ve rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Rendelediğiniz patateslerini suyunu iyice sıkarak bir kaba aktarın. Bu suyla kuru olan yüzünüzü yıkayın, posasını da göz altlarınıza ve burun üzerine koyarak bir süre bekletebilirsiniz. Ardından yüzünüzü bol suyla durulayın.