Elektrik fatura borç sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Elektrik fatura borç sorgulama nasıl yapılır?
  2. Aydem fatura nereye ödenir?
  3. Aydem elektrik faturası nasıl ödenir?
  4. Izmir elektrik faturası nereden ödenir?
  5. Elektirik su faturası nereye ödenir?
  6. Elektrik faturası nasıl ödenecek?
  7. Elektrik faturasını nasıl ödeyeceğiz?
  8. Gediz elektrik Fatura hangi bankalarla anlaşmalı?

Elektrik fatura borç sorgulama nasıl yapılır?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 4 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

Aydem fatura nereye ödenir?

PTT şubelerinden Aydın, Muğla ve Denizli illerindeki tüm PTT şubelerine Aydem faturanızla giderek nakit ödeme yapabilirsiniz.

Aydem elektrik faturası nasıl ödenir?

Vadesi Geçmiş Borç Ödemeleri ve Kredi Kartı Pos Komisyon Oranları Vadesi geçmiş borçlarınızı, anlaşmalı banka kredi kartları ile taksitlik olarak Müşteri İlişkileri Merkezlerimizden ödeyebilirsiniz.

Izmir elektrik faturası nereden ödenir?

Gediz elektrik faturası ödeme kanalları arasında bankaların yanı sıra PTT şubeleri de bulunmaktadır. PTT şubelerinde vezneden ödeme yapılabiliyorken, bankalar aracılığıyla da internet bankacılığını kullanarak, otomatik ödeme talimatı vererek veya dilerseniz şube veznelerinden ödeme yapabilirsiniz.

Elektirik su faturası nereye ödenir?

Elektrik faturaları, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından ödenebiliyor.

Elektrik faturası nasıl ödenecek?

Tüketiciler elektrik faturalarını ödeyebilmek için elektrik tedarikçisinin anlaşmalı olduğu bir bankaya otomatik ödeme talimatı verebilmektedir. Bu sayede her ay faturaları otomatik olarak ödenir. Otomatik ödeme talimatı verirken abone/müşteri/tesisat numaranız dikkate alınarak işlemleriniz gerçekleştirilir.

Elektrik faturasını nasıl ödeyeceğiz?

Elektrik faturası hangi yollardan ödenebilir?
  1. Elektrik faturası ödeme yerleri ve yöntemleri:
  2. Elektrik şirketinin veznelerinden nakit veya kredi kartı ile.
  3. Anlaşmalı bankalarda gişelerden, ATM'lerden, hesaptan, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya otomatik ödeme ile.
Daha fazla öğe...

Gediz elektrik Fatura hangi bankalarla anlaşmalı?

Tüm PTT şubeleri, anlaşmalı bankalar Akbank, Albaraka, Alternatif Bank, Anadolu Bank, Bank Asya, Denizbank, Burgan Bank, Fibabanka, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, HSBC, Ing Bank, İş Bankası, Kuveyt Türk, Şekerbank, TEB, T bank, Tekstilbank, Turkishbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ...