23 Eylül hangi burç ve özellikleri?

İçindekiler:

  1. 23 Eylül hangi burç ve özellikleri?
  2. Ekim Dogumlular ne burcu?
  3. 01.10 burcu hangisi?
  4. 1 ay hangi burç?
  5. Ocak ayı hangi burç 2021?
  6. Oğlak kadını hangi burçla evlenmeli?
  7. Oğlak burcu hangi burçlarla aşk yaşar?

23 Eylül hangi burç ve özellikleri?

23 Eylül'den, Eylül sonuna kadar olan ay dönemi ise, terazi burcuna girer. Yani Eylül ayı, ayın 23'üne kadar başak; sonrasında ise, terazi burcu özellikleri göstermektedir. Bu durum, her yıl hep aynıdır ve 2020 yılında da, yine aynı olacaktır.

Ekim Dogumlular ne burcu?

2020 Ekim ayında doğan kız ve erkek bebekler Terazi burcuna mensup olurlar. Terazi burcu bebeklerinin burç özelliklerine detaylardan ulaşabilirsiniz. 23 Eylül- 22 Ekim tarihleri arasında doğanlar Terazi burcunun özelliklerini taşır.

01.10 burcu hangisi?

1 Ekim gününde doğmuş olanlar Terazi Burcudur. 23 Eylül ile 22 Ekim tarihleri arasında doğmuş olan herkes Terazi Burcuna mensuptur. 23 Eylül ve 22 Ekim gününde doğanlar da Terazi burcudur.

1 ay hangi burç?

23 Aralık - 20 Ocak tarihi aralığında doğan kişiler Oğlak burcudur. 21 Ocak - 19 Şubat tarihleri aralığında doğan kişiler ise Kova burcudur. OCAK AYI BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Ocak ayı hangi burç 2021?

2021 Ocak ayında doğanların burcu ve özellikleri nelerdir? 20 Ocak öncesi doğan kişiler oğlak, 20 Ocak sonrası doğanlar ise kova burcu şeklinde nitelendirilmektedir. Oğlak burcu disiplinli, özgür ruhlu, iyi lider olma ve düzenli kişilikleri ile tanınır.

Oğlak kadını hangi burçla evlenmeli?

Oğlak-Başak=.Sadık ve tutucu taraflar ilişki ve evlilikte başarılı olurlar. Oğlak-Terazi=İlişki ve evlilik Oğlak'ı tutacak maddi güç varsa yürür. Oğlak-Akrep=Bu ikiliden tutkulu beraberlik ve mutlu evlilik çıkacaktır. Oğlak-Yay=Mutlu bir ilişki kurulamayınca başarılı bir evlilik çıkamaz ortaya.

Oğlak burcu hangi burçlarla aşk yaşar?

Bu yazımızda sizlere oğlak burcu aşk hayatı içinde hangi burçlarla uyumludur, ondan bahsedeceğiz. Oğlak burcu aşk hayatı içinde ; Başak, Terazi ve Balık'la iyi anlaşır. Aslan ile İkizler ise onların köşe bucak kaçtığı insanlardır.