AÖF sınav yeri değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. AÖF sınav yeri değişikliği nasıl yapılır?
  2. AÖF sınav yeri değiştirme ne zaman?
  3. Sınav yeri nasıl değiştirilir?
  4. Mezun olunan üniversiteden transkript nasıl alınır?
  5. YDS sınav yeri değişikliği nasıl yapılır?
  6. AÖF Yaz Okulu sınavı nasıl olacak 2021?

AÖF sınav yeri değişikliği nasıl yapılır?

AÖF öğrencileri; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini; https://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan giriş yaparak, Açıköğretim Fakültesi Bürolarından, Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10 telefon numarasını arayarak yaptırabilirler.

AÖF sınav yeri değiştirme ne zaman?

Sınav merkezi tercihi, sınav organizasyonu başladıktan sonra yapılırsa bir sonraki sınavlar için geçerli olur. Yaz Okulu Sınav Merkezi Değişikliği 11 Temmuz 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Söz konusu tarihe kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, yaz okulu sınavına ilgili sınav merkezinde girebilir.

Sınav yeri nasıl değiştirilir?

ÖSYM gerekli olduğu hâllerde adayı tercih ettiği sınav merkezlerinden farklı bir sınav merkezine atayabilir. Başvuru yaptıktan sonra sınav merkezi tercihlerini değiştirmek isteyen adaylar bu değişikliği başvuru süresi içinde (geç başvuru günleri dâhil) ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Mezun olunan üniversiteden transkript nasıl alınır?

Transkript belgesi, eğitim kurumunun öğrenci işleri dairesinden ya da diğer resmi dairelerden talep edilebilir. E-devlet uygulamasının hayata geçmesi ile bazı üniversitelerin transkript belgeleri e-devlet üzerinden alınabilir hale gelmiştir. Bunun dışında transkriptler, genellikle kurum tarafından verilir.

YDS sınav yeri değişikliği nasıl yapılır?

1. https://ais.osym.gov.tr adresine gidilerek T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılır. 2. Sol menüdeki “İşlemler” başlığı altındaki “Sınav merkezi değişikliği talebi” kutucuğu üzerinden değişiklik yapman istenen sınavlarından biri seçilir.

AÖF Yaz Okulu sınavı nasıl olacak 2021?

Yaz okulu Sınavı 04 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 14.00'da yüz yüze yapılacaktır. ... Sınavda her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecektir. Sınav binalarında pandemi şartlarına uygun olarak tüm önlemler alınmıştır. Covid-19 pozitif / temaslı öğrenciler ayrı salonlarda sınava alınacaktır.