Okul tabletleri satılır mı?

İçindekiler:

  1. Okul tabletleri satılır mı?
  2. MEB hangi marka tablet dağıtacak?
  3. Tablet kime verilecek?
  4. MEB Tabletler neye göre dağıtılacak?
  5. MEB tablet interneti ne kadar?

Okul tabletleri satılır mı?

Fatih Projesi kapsamında okullara akıllı tahtalar, öğrencilere ise ücretsiz tabletler dağıtıldı. Şimdiye kadar dağıtılan 1 milyon 438 bin 700'den fazla tabletin, büyük bir bölümü öğrenciler tarafından satışa sunuldu. ...

MEB hangi marka tablet dağıtacak?

Okullarda Dağıtılan Tabletin Markası Ne? MEB tablet için General Mobile ile anlaştı. General Mobile yeni piyasaya sürdüğü modelini MEB için hazırladı. Okullarda dağıtılacak tabletin markası General Mobile E-Tab 20′dir.

Tablet kime verilecek?

500 BİN TABLET BİLGİSAYAR DAĞITILACAK Cihazların dağıtım süreci, il milli eğitim müdürlüklerince koordine edilecek. Cihazlar, okul yönetimlerince ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

MEB Tabletler neye göre dağıtılacak?

MEB Bakanı Ziya Selçuk, tabletlerin dağıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada ailelerin gelir durumu, okul çağındaki kardeş sayısı, özel eğitim gereksinimleri ve öğrencilerin akademik başarı kriterlerinin baz alınarak dağıtımın yapılacağını paylaştı.

MEB tablet interneti ne kadar?

Açıklamada, tablet bilgisayarlarda öğrencilerin canlı ders ve EBA platformundan faydalanmaları için ihtiyaç duyacakları aylık 25 GB kapasiteli GSM internet hizmeti bulunduğu da bildirildi.