Çok kabul olan dualar nelerdir?

İçindekiler:

  1. Çok kabul olan dualar nelerdir?
  2. Sevdiğine kavuşmak için hangi sureler okunur?
  3. Ismi azam duası hangisi?
  4. Persembeyi cumaya baglayan gece dualar kabul olur mu?

Çok kabul olan dualar nelerdir?

“Bismillahirrahmanirrahim.Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.Allahümme inni es'elüke ya Kadimü.Ya Daimü,Ya Ferdü. Ya Vitru.Ya Ehadü.Ya Samedü.Ya Hayyü. Ya Kayyumü. Ya zel celali vel ikram.Fe in tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym.”

Sevdiğine kavuşmak için hangi sureler okunur?

Vel'ahıretü hayrün ve ebka. İnne haza lefissuhufel'ula. Suhufi ibrahiyme ve musa. Bu dua da, diğer kavuşma duaları gibi 7 gün okunur ve 7 günün bitiminde kişinin sevdiğine kavuşmak için ismini söyleyerek bağışlaması gerekir.

Ismi azam duası hangisi?

İsmi Azam Duası Türkçe Okunuşu Allâhümme inni es'elüke bi-enni leke'l-hamdü lâ ilahe illâ ente'l-Mennânü, yâ Hannanü, yâ Mennanü, ya Bedi'as-semâvâti ve'l-ard, Yâ zel celali vel ikram.

Persembeyi cumaya baglayan gece dualar kabul olur mu?

Ancak Rabbine yönel ve yalvar. Perşembe gecesi özellikle Perşembeyi cumaya bağlayan gece dinimizce mübarek bir gecedir ve bu gecede edilen tüm duaların kabul olacağına inanılır. Önce boy abdesti alınır. Sonra hacet namazına niyet edilir.Namaz tamamlandıktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir.