Derbi saat kaçta Beşiktaş Galatasaray?

İçindekiler:

  1. Derbi saat kaçta Beşiktaş Galatasaray?
  2. Derbi saat kaçta başladı?
  3. FB GS Maçı nerede oynandı?
  4. Trabzonspor Galatasaray maçını hangi kanal veriyor?
  5. Beşiktaş'ın hakemi kim?
  6. Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi statta oynanacak?

Derbi saat kaçta Beşiktaş Galatasaray?

Galatasaray, Süper Lig'in 40. haftasında bugün lider Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'dan ekranlara gelecek. Galatasaray - Beşiktaş derbisinde VAR hakemi Mete Kalkavan olarak açıklandı.

Derbi saat kaçta başladı?

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Galatasaray - Beşiktaş derbisi, 8 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak dev maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. 90 dakikanın canlı skor takibi ve tüm detayları ise fanatik.com.tr'de olacak.

FB GS Maçı nerede oynandı?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele, 6 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Bu zorlu 90 dakika beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde olacak.

Trabzonspor Galatasaray maçını hangi kanal veriyor?

Trabzonspor - Galatasaray maçı 12 Eylül Pazar günü saat 20.00'de beIN Sports'ta canlı yayınlanacak. GALATASARAY ÜSTÜN! Trabzonspor ile Galatasaray 133 kez karşılaştı. Trabzonspor bu maçların 44'ünden galip, Galatasaray ise 59'undan ise galip ayrıldı.

Beşiktaş'ın hakemi kim?

Son dakika spor haberi: Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Altay - Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus oldu. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi statta oynanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Kadıköy'de ilk kez seyircisiz oynanacak. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.