Easy Fish Oil 2 yaş kullanabilir mi?

İçindekiler:

  1. Easy Fish Oil 2 yaş kullanabilir mi?
  2. Ocean balık yağı şurubu ne işe yarar?
  3. Easy Fish Oil neye yarar?
  4. Ocean balık yağı kapsül kaç yaşında kullanılır?
  5. Ocean balık yağı ne kadar verilmeli?
  6. Easy Fish Balık yağının fiyatı ne kadar?

Easy Fish Oil 2 yaş kullanabilir mi?

* Easy Fish Oil; Omega 3 ve Vitamin D içeren, çocuklar için takviye edici gıdadır. * Kullanım Önerisi: 4-10 yaş arası çocuklar için günde 1-2 jel tabletin çiğnenerek kullanılması önerilir. * Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. * Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Ocean balık yağı şurubu ne işe yarar?

– Kalp dostu olan balık yağı, kalbi korur. – Kan dolaşımını destekler ve kanı inceltir. – Kalp krizi ve felç gibi tehlikeli sorunların yaşanma riskini azaltır. – Hafızayı güçlendirir ve unutkanlık durumunu önler.

Easy Fish Oil neye yarar?

Balık yağında bulunan omega 3, kan kolesterol seviyelerinin dengelenmesine ve damar yapısının korunmasına yardımcıdır. Bu etkisi ile balık yağı takviyesi, ateroskleroz (damar sertliği), yüksek kolesterol, kalp krizi ve felç gibi hastalıklardan korunmaya katkıda bulunur.

Ocean balık yağı kapsül kaç yaşında kullanılır?

Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Ocean 500 mg 60 kapsül için önerilen günlük kullanım: Günde 1 veya 2 kapsüldür. Daha ayrıntılı bilgi almak için doktorunuza veya eczacınıza danışabilirsiniz. 7 Yaş üzeri için kullanıma uygundur.

Ocean balık yağı ne kadar verilmeli?

Ocean Balık Yağı Şurup Singapur Taste Awards ve America Taste Awards'te altın madalyaya layık görülmüştür. Kullanım Önerisi: Günde 5 ml tüketilmesi önerilir.

Easy Fish Balık yağının fiyatı ne kadar?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 117,78 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 91,17 TLŞu Andaki Fiyat: 115,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 3 TL (%3) daha ucuz.