Atatürk Arboretumu içinde ne var?

İçindekiler:

  1. Atatürk Arboretumu içinde ne var?
  2. Belgrad Ormanı Girişi ücretli mi?
  3. Atatürk Arboretumu Anadolu yakasından nasıl gidilir?
  4. Atatürk Arboretumu na Beşiktaş'tan nasıl gidilir?
  5. Atatürk Arboretumu piknik yapılır mı?
  6. Belgrad Ormanı'na giriş ücreti ne kadar?
  7. Belgrad ormani mangal serbest mi?
  8. Atatürk Arboretum nasıl gidilir iett?
  9. 4 leventten Atatürk Arboretumu na nasıl gidilir?

Atatürk Arboretumu içinde ne var?

Atatürk Arboretumu Ağaç ve Çalıları Kitabı da satılıyor girişte. Eğer meraklısıysanız almanızda fayda var. Arboretum içerisinde, su kaplumbağalarına, ördeklere ve kuğulara tahsis edilmiş üç tane de gölet bulunuyor. Bu göletlerin etrafında dinlenmek ve huzur bulmak mümkün.

Belgrad Ormanı Girişi ücretli mi?

Belgrad Ormanı ismini Kanuni Sultan Süleyman'ın Sırbistan seferi dönüşünde getirdiği Belgradlıları oraya yerleştirildiği Belgrad köyünden almaktadır....Giriş Ücretleri (2021)
Giriş TarifesiGiriş Ücreti
Otomobil10 TL
Minibüs35 TL
Midibüs60 TL
Otobüs110 TL
3 satır daha

Atatürk Arboretumu Anadolu yakasından nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Marmaray'a binip Yenikapı durağında inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metronun son durağı olan Hacıosman'da inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 42HM'ye binerek Kemerburgaz Yolu durağında indiğinizde Atatürk Arboretum'a ulaşabilirsiniz.

Atatürk Arboretumu na Beşiktaş'tan nasıl gidilir?

Atatürk Arboretum otobüs ve metro ile ulaşım: Atatürk Arboretuma gidişin en zahmetsiz ve kolay yolu Yeni Kapı-Hacı Osman metrosuna binip, son istasyon Hacı Osman'da inmek. Metro son durağında otobüs durağı var. Burada her 15 dakikada bir kalkan 42HM Numaralı Bahçeköy otobüslerine binin.

Atatürk Arboretumu piknik yapılır mı?

Atatürk Arboretum yemek veya kahvaltı 🍽️ Bu yüzden yanınıza su dışında bir şeyler alınmasına izin verilmiyor. Atatürk Arboretumu piknik yapılıyor mu diye aklınızdan hiç geçmesin! Arboretum'da piknik yasak.

Belgrad Ormanı'na giriş ücreti ne kadar?

Belgrad Ormanı ismini Kanuni Sultan Süleyman'ın Sırbistan seferi dönüşünde getirdiği Belgradlıları oraya yerleştirildiği Belgrad köyünden almaktadır....Giriş Ücretleri (2021)
Giriş TarifesiGiriş Ücreti
Otomobil10 TL
Minibüs35 TL
Midibüs60 TL
Otobüs110 TL
3 satır daha

Belgrad ormani mangal serbest mi?

Madde 3 – İlimizdeki ormanlarda ve orman içi yollarda mola vermek, piknik yapmak, mangal, semaver vb. ateş yakmak yasaktır.

Atatürk Arboretum nasıl gidilir iett?

Ümraniye'den 522 numaralı otobüse binerek Köprülü Kavşak durağında inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metronun son durağı Hacıosman'da inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 42HM'ye binerek Kemerburgaz Yolu durağında indiğinizde Atatürk Arboretum'a ulaşabilrsiniz.

4 leventten Atatürk Arboretumu na nasıl gidilir?

Levent'ten kalkan 42T Nolu otobüsü ile de gidilebilir. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi durağında inin. Yaklaşık beş yüz metre geriye yürüyün; sola dönerken sağ yakada yer alıyor. Özel araçla Atatürk Arboretuma gitmek: Sarıyer yönünde Büyükdere Caddesi istikametinde Hacıosman'a gidin.