Mobil ogrenci paketi nasil yenilenir?

İçindekiler:

  1. Mobil ogrenci paketi nasil yenilenir?
  2. Mobil Öğrenci tarifesi kaç dakika?
  3. Genç mobil tarifesi kaç TL?
  4. Mobil Öğrenci tarifesinde ne var?
  5. Mobil Her Yöne Tarifesi Nedir?
  6. Mobil Öğrenci tarifesi kaç TL?
  7. Mobil Her Yöne kaç TL?
  8. Türk Telekom Mobil öğrenci paketi kaç TL?

Mobil ogrenci paketi nasil yenilenir?

Hiçbir geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni hat tesisi ile bu tarifeye geçmek için Türk Telekom Mağazalarına gelin. MO yazıp 5555 e gönderin. MobilÖğrenci Tarifesi'nde olmayan faturasız müşteriler aboneleri, MO yazıp 5555'e kısa mesaj göndererek MobilÖğrenci Tarifesi'ne ücretsiz olarak geçebilirler.

Mobil Öğrenci tarifesi kaç dakika?

MobilÖğrenci Tarifesi'ndeki aboneler, KAZAN yazarak 3030'a ücretli kısa mesaj göndermeleri sonrasında, her 30 günde bir, tek seferde yapılan 30 TL ve üzeri yüklemelerde tüm Mobil Öğrencilerle 1000 dakika ücretsiz konuşacaklardır.

Genç mobil tarifesi kaç TL?

Yeni hat alarak ve numara taşıma ile Genç Mobil Tarifesi'ne gelen müşterilerden kayıt ücreti tahsil edilmez. Genç Mobil Tarifesi'nin geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 30 TL'dir. Faturasız hatlardan geçişler ücretsizdir.

Mobil Öğrenci tarifesinde ne var?

Mobil öğrenci paketine dahil olan öğrenciler dakikasi 68,69 kuruştan konuşuyor, SMS'i ise 49,38 kr üzerinden ücretlendiriliyor. Mobil Öğrenci Tarifesi'nde yurt içi her yöne yapılan indirimsiz aramaların dakikası 68,69 kuruştan, yurt içi her yöne yapılan SMS gönderimleri ise 49,38 kuruştan ücretlendirilmektedir.

Mobil Her Yöne Tarifesi Nedir?

Mobil Heryöne Tarifesi'nde heryöne konusmanın 10 dakikası sadece 60 Kuruş, üstelik ilk 10 saniyede 10 Kuruş. 20 TL ve üzerinde yükleme yapın, avantajlı fiyatla 30 gün boyunca doya doya konuşun!

Mobil Öğrenci tarifesi kaç TL?

Mobil Öğrenci
Mobil Öğrenci Tarifesi
Tüm Şebeke İçi/ Diğer Operatör/ Ev-İş68,69 KR/DK
SMS49,38 KR/SMS
MMS1,25 TL/MMS

Mobil Her Yöne kaç TL?

Söz konusu ücret, faturasız müşterilerimizden Ocak ayında 1,56 TL, sonraki aylarda ise her ay 1,58 TL olarak, faturalı müşterilerimizden her ay 1.58 TL olarak tahsil edilecektir. Bu tarifeye faturasız tarifelerden geçiş ücretsiz olacak olup, faturalı tarifelerden geçiş ücreti KDV ve ÖİV dahil 20 TL olacaktır.

Türk Telekom Mobil öğrenci paketi kaç TL?

Mobil Öğrenci
Mobil Öğrenci Tarifesi
Tüm Şebeke İçi/ Diğer Operatör/ Ev-İş68,69 KR/DK
SMS49,38 KR/SMS
MMS1,25 TL/MMS