Peak Games hangi oyunlar?

İçindekiler:

  1. Peak Games hangi oyunlar?
  2. Peak Games oyunları kimin?
  3. Zynga oyun kimin?
  4. Peak Games kim aldi?
  5. Gram Games satıldı mı?
  6. Rollic Games kaça satıldı?
  7. 101 Plus sahibi kim?
  8. Peak hangi ülkenin?
  9. Zynga hangi şirketi satın aldı?
  10. Zynga ne kadar satıldı?
  11. Peak Games kaç paraya satıldı?
  12. Sidar Şahin ne mezunu?
  13. Gram Games ne kadara satıldı?
  14. Gram Games Türk mü?
  15. Rollic Games kime satıldı?
  16. Rollic kim satın aldı?
  17. Zula kaça satıldı?
  18. 101 ne kadara satıldı?
  19. Peak nasıl bir şirket?
  20. 101 Okey Plus sahibi kim?

Peak Games hangi oyunlar?

Peak Games'in şu an Google Play Store'da Toy Blast, Toon Blast, Lost Bubble, Lost Jewels isimli mobil oyunları bulunuyor.

Peak Games oyunları kimin?

Peak Games, 2010'da Sidar Şahin ve Hakan Baş tarafından İstanbul'da kurulan mobil oyun üreticisidir. Peak Games, Toon Blast ve Toy Blast gibi mobil oyunların da aralarında bulunduğu bulmaca oyunları geliştirmektedir.

Zynga oyun kimin?

Zynga, San Francisco merkezli video oyunları yapan bir şirkettir. Temmuz 2007'de Mark Pincus, Michael Luxton, Eric Schiermeyer, Justin Waldron, Andrew Trader ve Steve Schoettler kurmuştur. Oyunları Facebook ve MySpace'de oynanmaktadır. Oyunlarından biri olan FarmVille'yi yaklaşık 65.000.000 kişi oynamaktadır.

Peak Games kim aldi?

İstanbul merkezli mobil oyun şirketi Peak Games, 1,8 milyar dolara ABD'li oyun devi Zynga'ya satıldı. Peak Games 2010'da Sigar Şahin tarafından kurulmuş, zaman içinde oyunları 193 ülkede indirilen bir şirkete dönüşmüştü.

Gram Games satıldı mı?

(Gram Games) geçtiğimiz günlerde 250 Milyon Dolar nakit ve ek ödemeler karşılığında, dünya devlerinden biri oyun geliştiricisi Zynga Inc'e satıldı.

Rollic Games kaça satıldı?

Rollic Games, 6 milyon dolara Onnect'i satın aldı

101 Plus sahibi kim?

'de duyurulan işlemle Peak, Spades Plus, Gin Rummy Plus ve 101 Okey Plus gibi oyunlarını geliştiren stüdyosunu Zynga'ya devretti.

Peak hangi ülkenin?

avustralya, yeni zelanda, lübnan, sırbistan, iran ve fildişi sahili milli basketbol takımlarının sponsoru olan spor giyim firması.

Zynga hangi şirketi satın aldı?

Yapılan açıklamaya göre, Zynga, İstanbul merkezli mobil oyun firması Rollic Games'in yüzde 80'ini 168 milyon dolar karşılığında satın aldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zynga CEO'su Frank Gibeau, Rollic arkasında müthiş yaratıcı bir ekibe sahip.

Zynga ne kadar satıldı?

Vardal, "Hiper-casual konusundaki uzmanlığımız, Zynga'nın ürün yönetimi, veri bilimi, reklamdan reklamdan para kazanma ve dünya çapındaki yayıncılık kalitesine mükemmel uyum sağlıyor." ifadelerini kullandı. Açıklamaya göre ilk olarak Zynga, Rollic'in yüzde 80'ini 168 milyon dolara satın alacak.

Peak Games kaç paraya satıldı?

Rollic'in kalan yüzde 20'lik bölümü ise önümüzdeki 3 yıl içerisinde aşama aşama Zynga bünyesine geçirilecek. Zynga geçen aylarda da İstanbul merkezli mobil oyun şirketi Peak Games'i rekor bir fiyatla 1,8 milyar dolara satın aldığını duyurmuştu.

Sidar Şahin ne mezunu?

Tam bir girişimci ruhuna sahip olan Sidar, fikirlerini girişime çevirmek için, Boğaziçi Üniversitesi'ni lisans eğitiminin ilk senesinin sonunda bırakmıştır. Sidar Şahin'in girişimleri arasında Funpac, izlesene.com, Gamegarden, Trendyol.com bulunmaktadır.

Gram Games ne kadara satıldı?

Şirket, yaklaşık iki ay önce de 'Toon Blast' ve 'Toy Blast' gibi oyunların yapımcısı olan Türk oyun şirketi Peak'i 1.8 milyar dolara, '1010! ' ve 'Six! ' yapımcısı Gram Games'i 250 milyon dolara satın almıştı.

Gram Games Türk mü?

Beş yıl önce kurulan Türk mobil oyun şirketi Gram Games, dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Zynga tarafından 250 milyon dolar nakit ve ek ödemeler karşılığı satın alındı.

Rollic Games kime satıldı?

ABD merkezli Zynga bünyesindeki şirketlerden İstanbul merkezli mobil oyun firması Rollic Games, bugün yaptığı açıklamayla eşleştirme oyunu Onnect'i, diğer bir yerli geliştirici CHEF Game Studio'dan satın aldığını duyurdu.

Rollic kim satın aldı?

Açıklamaya göre ilk olarak Zynga, Rollic'in yüzde 80'ini 168 milyon dolara satın alacak. Rollic'in kalan yüzde 20'lik bölümü ise önümüzdeki 3 yıl içerisinde aşama aşama Zynga bünyesine geçirilecek.

Zula kaça satıldı?

Türk oyun devi 250 milyon dolara satıldı!

101 ne kadara satıldı?

A101' in satışı tamamlandı! A101'de bulunan Banka'nın yüzde 21,836 milyon TL bedelle Aydın Perakendecilik Yatırımları A.Ş.'ye satıldı.

Peak nasıl bir şirket?

Peak Games, global ölçekteki dev markalarla yarışarak dünyanın en büyük üçüncü sosyal oyun şirketlerinden biri oldu. . Yerli mobil oyun şirketi Peak, 1.8 milyar dolar karşılığında, diğer bir deyişle 12 milyar TL'nin üzerinde bir rakama dünyanın en büyük oyun firmalarından ABD merkezli Zynga'ya satıldı.

101 Okey Plus sahibi kim?

Peak Games, Türkiye'den çıkıp dünyaya açılmayı başarmış örneklerden bir diğeri… Şirket, 2010 yılı sonunda Sidar Şahin ve geniş bir ekip tarafından kuruldu. Okey Plus ve 101 Okey Plus en popüler oyunlar arasına girdi.