GTR açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. GTR açılımı nedir?
  2. GT araba ne demek?
  3. GLS araba ne demek?
  4. Doç un açılımı nedir?
  5. Nissan GTR ne demek?
  6. GT yarışları nedir?
  7. Araba cinsi ne demek?
  8. R tipi araç ne demek?
  9. AMG nin açılımı nedir?
  10. Doç neyin kisaltmasi?
  11. Dr kısaltması ne demek?
  12. R35 GTR kaç TL?
  13. Nissan GTR kaç basıyor?
  14. Araç tipi 356 ne demek?
  15. CA tek katlı ne demek?
  16. Tıpta Anta ne demek?

GTR açılımı nedir?

NISMO: Nissan Motorsport International Limited kelimelerinin kısaltması olan NISMO, Japon otomobil üreticisinin performans ve motor sporları departmanına verilen isim. GT-R: Nissan tarafından ilk kez 2007'de üretilen sportif otomobil GT-R, Gran Turismo Racer (Gran Turismo Yarış Aracı) anlamına geliyor.

GT araba ne demek?

Grand tourer (İtalyanca: Gran Turismo), kısaca GT, uzun mesafe sürüşleri için tasarlanmış yüksek performanslı otomobil.

GLS araba ne demek?

GLS; Global Leader Series kelimelerinin kısaltması olarak otomobil markası opel ve diğer bazı otomobil markaları araçlarının donanımını ifade etmek için kullanmaktadırlar.

Doç un açılımı nedir?

DOC açılımı Kısaltmalar Sözlüğünde. What does DOC stand for? DOC Hakkında Kısa Bilgi: Yukarıda bir çok açılımı verilen bu kısaltma Ticaret Bakanlığı anlamına da gelmektedir.

Nissan GTR ne demek?

Nissan GT-R, Nissan tarafından üretilen ve ilk olarak 2007 yılında Japonya'da piyasaya sürülen spor otomobildir. Nissan Skyline GT-R'ın halefidir, ama artık Skyline otomobil serisinin bir parçası olmaktan çıkmıştır.

GT yarışları nedir?

Super GT, Japonya merkezli bir otomobil yarışı serisidir. İlk olarak 1993 yılında Japonya Grand Touring Otomobil Şampiyonası (全日本GT選手権 Zen Nihon GT Senshuken, JGTC) adıyla kurulmuş olup 2005 yılında Super GT adını almıştır. Seri, Japonya'daki en üst seviye otomobil yarış serisidir.

Araba cinsi ne demek?

Araç sınıflarının bir nevi kasa tiplerine göre detaylandırılmısını sağlayan araç cinsi, aslında gövde tipinine göre sınıflandırmadır.

R tipi araç ne demek?

R sınıfı araçlar için maksimum genişlik, S sınıfı araçlarda olduğu gibi 3 metreye kadar çıkabilir. Bu kapsamda R sınıfı araçlarda, lastikler ve makinenin çalışması için gerekli olan aletler nedeniyle 3 metreye kadar bir genişlik söz konusu olabilir.

AMG nin açılımı nedir?

AMG ismi Aufrecht, Melcher ve Grossaspach kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmiştir. Firmanın özellikleri fabrika çıkışlı araçların modifiyesini yaparak araçların daha güçlü ve daha şık durmasını sağlayan bir şirkettir.

Doç neyin kisaltmasi?

Doç. Dr. (yardımcı doçent doktor).

Dr kısaltması ne demek?

"Doktor Öğretim Üyesi" unvanının kısaltması "Dr. ... YÖK tarafından, üniversitelere gönderilen yazıya göre, uygulamalarda birlikteliği sağlamak ve yazışmaları standart hale getirmek amacıyla "Doktor Öğretim Üyesi" unvanı için kullanılacak kısaltma belli oldu. Buna göre, "Doktor Öğretim Üyesi" unvanının kısaltması, Dr.

R35 GTR kaç TL?

Nissan GT-R R35 2.El Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Nissan GT-R R35ALKENT MOTORS NISSAN GT-R PRESTIGE PAKET-PREMİUM DERİ PAKETİ3.560.000 TL
Nissan GT-R R35ARA MOTORS'DAN 2016 MODEL GT-R R35 HATASIZ BOYASIZ 28.000 KM3.000.000 TL

Nissan GTR kaç basıyor?

Godzilla olarak bilinen GT-R, Meka-Godzilla olabilmesi için 1100 beygir gücüne kavuşturulmuş. Ürettiği bu gücü dört tekerine birden aktaran otomobil toplamda 1152 Nm tork üretebiliyor. Güç artışının arkasında daha büyük bir motor ve daha büyük turbolar bulunuyor.

Araç tipi 356 ne demek?

FIAT Egea (Type 356), 2015 yılının Mayıs ayında İtalyan otomobil üreticisi FIAT tarafından 2015 İstanbul Motor Show'da tanıtılan ve Ekim 2015'te Türkiye'de satışa sunulan, C segmenti bir aile otomobilidir. ... Sınıf olarak C segmenti aralığında bulunan Egea, eski nesli B segmenti olan Linea'nın yerini almıştır.

CA tek katlı ne demek?

CA: Tek katlı araçlar, Yolcular için ayrılan boşluğun tek bir seviyede veya birleştirilmiş üst üste iki seviye oluşturmayacak şekilde düzenlendiği araç.

Tıpta Anta ne demek?

ANTA olarak kısaltmaları günlük yaşantımızda kullansak da profosyonel sağlık çalışanı olan bizler için vital bulgular; Vücut sıcaklığı (ateş) Kalp atım sayısı (nabız) Solunum sayısı