Hüsnü Güreli ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Hüsnü Güreli ne iş yapar?
  2. Hüsnü Güreli aslen nereli?
  3. Hüsnü Asuman Güreli kimdir?
  4. Hüsnü Güreli hangi takımı tutuyor?
  5. Asuman Güreli kaç yaşında?
  6. Yeminli mali müşavir ne demek?
  7. Mahmut Özgener hangi takımı tutuyor?
  8. Bünyamin Gezer hangi Takimli?
  9. Servet Yardımcı hangi Takimli?
  10. Mali Müşavir ne kadar kazanır 2020?
  11. Mustafa Kamil Abitoglu hangi Takimli?
  12. Servet Yardımcı nereli?

Hüsnü Güreli ne iş yapar?

Avukat Hüsnü Güreli/Meslekleri

Hüsnü Güreli aslen nereli?

Hüsnü Güreli
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Geçici
Yerine gelenYıldırım Demirören
Kişisel bilgiler
Doğum15 Aralık 1952 İstanbul, Türkiye
8 satır daha

Hüsnü Asuman Güreli kimdir?

Hüsnü Güreli, avukat, yeminli mali müşavir ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanvekilidir. Hüsnü Güreli, 1952 yılında İstanbul'da doğmuştur. Orta öğrenimini 1969 yılında Işık Lisesi'nde, yüksek öğrenimini 1973 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı.

Hüsnü Güreli hangi takımı tutuyor?

Sayın Güreli ; öncelikle meslektaşınız olarak kurumsallaşma, modern yöneticilik ve idari alanda yapılan devrim sayılıbilecek atılımları gerçekleştiren Beşiktaş'ımıza katkılarınızdan dolayı (en büyük katkıyı sağlayanlardan biri olarak) sizi tebrik etmek istiyorum. Bir Beşiktaş'lı olarak sizinle gurur duyuyorum.

Asuman Güreli kaç yaşında?

ASUMAN GÜRELİ KİMDİR ? doğumluyum.

Yeminli mali müşavir ne demek?

Yeminli mali müşavir, bir şirketin mali belgelerinin doğruluğu ve düzeninden sorumludur. Muhasebe defteri tutmak haricinde mali müşavirlerin sahip olduğu tüm yetki ve sorumlulukları taşırlar. ... Firmaların vergi, beyanname ve finansal kayıtlarının doğruluğunu devlet adına denetleme ve tasdik etme yetkileri bulunmaktadır.

Mahmut Özgener hangi takımı tutuyor?

Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, "Altay'ı tutuyorum. MHK Başkanı Oğuz Sarvan da Göztepeli" dedi ama onları tanıyanlar; Özgener'in Fenerbahçeli; Sarvan'ın da Galatasaraylı olduğunu söylüyor.

Bünyamin Gezer hangi Takimli?

Galatasaraylılar: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci.

Servet Yardımcı hangi Takimli?

2015 yılında UEFA Yönetim Kuruluna girmek için aday oldu ancak seçilmedi. 'deki 41. UEFA Kongresinde yapılan seçimi kazanan Yardımcı, UEFA Yönetim Kuruluna girdi. 2021'de yeniden aday oldu ve tekrar seçildi. Yardımcı, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.

Mali Müşavir ne kadar kazanır 2020?

Mali müşavir maaşları 2020 yılında ortalama 4-5 bin TL civarındadır. Ancak çevresi geniş olmayan, işleri yeterince iyi olmayan kişilerin ayda 2-3 bin TL aralığında kazandığı da görülmektedir.

Mustafa Kamil Abitoglu hangi Takimli?

Fenerbahçeliler: Bülent Yıldırım, Mustafa Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar.

Servet Yardımcı nereli?

Rize, Türkiye Servet Yardımcı/Doğum yeri