Iş Bankası Müze Kart devam ediyor mu?

İçindekiler:

  1. Iş Bankası Müze Kart devam ediyor mu?
  2. Maximum Kart hala müze kart mı?
  3. Müze kart nasıl alınır öğrenci?
  4. Müzelere hangi kartla girilir?
  5. Müzekart hangi banka?
  6. Iş bankası kredi kartı Müzekart yerine geçiyor mu?
  7. Müzekart ne kadar zamanda gelir?
  8. Müze giriş kartı nereden alınır?
  9. Müzekart öğrenci ne kadar?
  10. Dolmabahce Müze Kart gecerli mi?
  11. Topkapı Sarayı'na muze kartla girilir mi?
  12. Müzekartla istanbulda nereleri gezebilirim?

Iş Bankası Müze Kart devam ediyor mu?

İş Bankası Maximum Kart'ın yeni hizmeti ile tüm İş Bankası Maximum Kart'lar Müzekart özelliği kazandı, Maximum Kart sahipleri için müzelere ücretsiz giriş dönemi başladı. ... Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve ören yerini her yıl 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edebilecek.

Maximum Kart hala müze kart mı?

​Şimdi Maximum Kart'ınızla Müzekart ile giriş yapılan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerini 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. ... Maximum Kart'a kazandırılan Müzekart özelliği 30.06.2018 tarihine kadar geçerlidir.

Müze kart nasıl alınır öğrenci?

Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, "Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi" ibraz etmek suretiyle 40 saniye içinde Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca "www.muzekart.com" adresine istenen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabilirler.

Müzelere hangi kartla girilir?

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müzelerin neredeyse tamamında Müzekart geçerli. Ancak müzelerin belli bölümleri için ödenen ekstra ücretler kartın kapsamı dışında kalabiliyor ya da indirimli de olsa bir ücret ödemek gerekebiliyor.

Müzekart hangi banka?

Ülkemizde bankalar tarafından müze kart özelliği getirilmiş olan tek banka Türkiye İş Bankası'dır.

Iş bankası kredi kartı Müzekart yerine geçiyor mu?

İş Bankası tarafından çıkarılan kredi kartları (üzerinde İş Bankası logosu bulunan Mastercard/Visa kredi kartları) bir takvim yılı içinde 30 gün süre ile Müzekart özelliği taşıyacaktır. (Diğer bankalarca çıkarılan Maximum özellikli kredi kartları bu kapsamda değildir.)

Müzekart ne kadar zamanda gelir?

Ayrıca isteyenler, "https://muze.gov.tr/" adresine talep edilen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabiliyor. Sistem onay verdikten sonra internet başvuruları 5 gün içinde kurye ile belirtilen adrese gönderiliyor.

Müze giriş kartı nereden alınır?

Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, fotoğraflı T.C. kimlik kartı, pasaport ya da sürücü belgesi ile Müzekartlarını alabiliyor. Ayrıca isteyenler, "https://muze.gov.tr/" adresine talep edilen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabiliyor.

Müzekart öğrenci ne kadar?

18 yaşından büyük öğrenci ve öğretmenler müze kartından indirimli olarak yararlanabiliyor. Müzekart öğrenci 2021 fiyatı 30 TL'dir.

Dolmabahce Müze Kart gecerli mi?

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'na bağlı tüm saray, köşk ve kasırlarda, aşağıdaki istisnalar hariç olmak üzere, Müze Kart geçerlidir. Topkapı Sarayı salı, Dolmabahçe, Beylerbeyi Sarayı, kasırlar, köşkler ve Resim Müzesi ile Beykoz Cam ve Billur Müzesi pazartesi günü ziyarete kapalıdır.

Topkapı Sarayı'na muze kartla girilir mi?

Müzekart, bakanlığa bağlı bütün büyük müzelerin (Ayasofya, Topkapı Sarayı, Efes Antik Kenti, Göreme Açıkhava Müzesi, Pamukkale Hierapolis, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi vb.) gişelerinden çıkartılabiliyor.

Müzekartla istanbulda nereleri gezebilirim?

İstanbul'da Müzekart Geçen Müzeler 2021
  • Topkapı Sarayı
  • Beylerbeyi Sarayı
  • Türk ve İslam Eserleri Müzesi.
  • Yıldız Sarayı
  • Büyük Saray Mozaikleri Müzesi.
  • Fethiye Müzesi.
  • Galata Kulesi.
  • Galata Mevlevihanesi.
Daha fazla öğe...