Zerdeçöp ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zerdeçöp ne işe yarar?
  2. Inflamax neye iyi gelir?
  3. Imuneks Inflamax ne işe yarar?
  4. Kurkumin nedir faydaları?
  5. Kurkumin neye iyi gelir?
  6. Inflamaks nedir?
  7. Imuneks nedir ne işe yarar?
  8. Curcumin zayıflama nasıl kullanılır?
  9. Immunex kaç para?
  10. Imuneks kimler kullanamaz?

Zerdeçöp ne işe yarar?

INFLAMAX 60 KAPSUL Her biri 46.67 mg zerdeçöp ekstresi içeren, eklem ağrıları için 60 bitkisel kapsül.Zerdeçal (zerdeçöp/tumeric), kıkırdak doku oluşumunu 4 kat hızlandırarak eklem sağlığını desteklemeye yardımcı olur, dizlerde yaşanan kireçlenme gibi sorunların tedavisinde yardımcı rol oynar.

Inflamax neye iyi gelir?

Her biri 46.67 mg zerdeçöp ekstresi içeren, eklem ağrıları için 60 bitkisel kapsül. -İlerleyen haftlalarda sadece sabah 2 kapsül kullanllmasl tavsiye edilir. Takviye edici gıdadır, ilaç değildir.

Imuneks Inflamax ne işe yarar?

İmuneks Inflamax® standardize edilmiş Optimize Zerdeçöp (Curcumin) içeren kapsüldür. İmuneks Inflamax® her bir kapsülde 46,67 mg Standardize edilmiş Optimize Zerdeçöp (Curcumin) içerir. Günlük azami kullanım 4 kapsüldür:186,68 mg Optimize Zerdeçöp (Curcumin) içerir.

Kurkumin nedir faydaları?

Zerdeçalın içerisinde yer alan kurkumin, doğal bir ‌‌antienflamatuvardır. Bu sayede hastalıkların iyileşmesini hızlandırır, kronik enflamatuvar hastalıkların tedavi sürecini kolaylaştırır. Antioksidan bileşenler içeren zerdeçal vücudu kalp ve damar hastalıklarına, kansere ve metabolik sendroma karşı korur.

Kurkumin neye iyi gelir?

Zerdeçal Kurkumin takviyelerinin faydaları
  • Fonksiyonel Tıp ve Medikal Estetik Hekimi Uzm. ...
  • 1) Artrit ve Eklem Ağrısına Yardımcı Olur. ...
  • 2) Kronik Enflamasyonu Azaltır. ...
  • 3) Kilo Vermeye Yardımcı Olur. ...
  • 4) Cilt Sağlığını İyileştirir. ...
  • 5) Doğal Kan Sulandırıcı ...
  • 6) Hastalık ve Kronik Durumlarla Mücadeleye Yardımcı Olur.
Daha fazla öğe...•BE

Inflamaks nedir?

Ürün Bilgileri İmuneks Inflamax Optimize Zerdeçöp, Hint safranı adıyla da bilinen ve aktif maddesi kurkumin olan Zerdaçal'ın optimize edilmiş halini içerisinde bulunduran bir gıda takviyesidir. Zerdeçal(curcuma longa, turmeric) zencefilgiller familyasına ait sarı çicekli ve büyük yapraklı bir bitki türüdür.

Imuneks nedir ne işe yarar?

İmuneks, beta glukan kullanılarak üretilen ve bağışıklık sistemini destekleyen genellikle kapsül formunda kullanılan bir üründür. Antioksidan özelliği olan beta glukan, bakteri, mantar, maya, ve yulaf gibi bazı ürünlerin hücre duvarlarında bulunan bir çeşit karbonhidrattır.

Curcumin zayıflama nasıl kullanılır?

Vitamin ve mineral açısından zengin olan curcmin 500 kullanımı oldukça basittir. Bu kürü hazırlamak için 3-4 kaşık yoğurdu kaseye koyunuz. Daha sonra bu yoğurdun içerisine hazır paket şeklinde olan curcumini ekleyiniz. İyice karıştırdıktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz.

Immunex kaç para?

Imuneks 10 mg 40 Kapsül son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 50,39 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 34,70 TLŞu Andaki Fiyat: 50,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 0 TL daha ucuz.

Imuneks kimler kullanamaz?

Beta glukanın (İmuneks) bağışıklık sistemi üzerindeki uyarıcı etkisinden dolayı da AIDS, MS (multipl skleroz) gibi bağışıklık sisteminin normalden daha fazla çalıştığı otoimmun hastalıklarda ya da bağışıklık sisteminin baskılanması gereken durumlarda kullanılması sakıncalıdır.