Araçta trip ne demek?

İçindekiler:

  1. Araçta trip ne demek?
  2. Tripmetre ne işe yarar?
  3. Yol bilgisayarı trip ne demek?
  4. Trip A ne demek Hyundai?
  5. Odo trip disp ne demek?
  6. Trip com ne demek?
  7. Trip nasıl sıfırlanır?
  8. Trip reset ne demek?
  9. Caddy Service now ne demek?
  10. Servis jest ne demek?
  11. Caddy econ tuşu ne işe yarar?
  12. Service in 3000 km ne demek?
  13. Service Jetzt ne demek türkce?
  14. Service Jetzt nasıl silinir?
  15. Golf 4 Service INSP ne demek?
  16. INSP yazisi ne demek?
  17. INSP uyarısı ne demek?
  18. Service 01L ne demek?
  19. Opel DDS ne demek?
  20. Opel Astra anahtar lambası neden yanar?
  21. Opel Astra Servis lambası neden yanar?
  22. Araç servis ışığı neden yanar?
  23. Arıza lambası nasıl söner?
  24. Opel Corsa servis ikaz ışığı neden yanar?
  25. Opel Corsa bakım lambası nasıl söner?

Araçta trip ne demek?

İki farklı mesafeyi ölçmek için. Örneğin 2. el araç aldınız aldığınız zaman trip B'yi sıfırlayın ve hiç dokunmayın aracı aldığınızdan beri kaç km yaptığınızı hesaplasın, trip A'yı ise sıfırlayarak mesafeler arası ölçmek için kullanın.

Tripmetre ne işe yarar?

Tripmetre her araçta istenildiği zaman sıfırlanabilen km göstergesi. Odometre genel bir gösterge.

Yol bilgisayarı trip ne demek?

Aracınızda iki adet yol bilgisayarı vardır. ... TripA ise her yakıt alışımda sıfırladığım bir alan. (bu arada yol bilgisayarını hiç sıfırlamazsanız, 999 Saat veya 99999 km sonra kendisi sıfırlıyor.)

Trip A ne demek Hyundai?

Trip A veya B'den birini bir depo yakıtla gideceğiniz mesafeyi ölçmek amaçlı kullanabilirsiniz. ... Diğeri için iki yer arasındaki mesafeyi ölçebilirsiniz.

Odo trip disp ne demek?

Odo, toplam yapılan kilometreyi gösteriyor. ... Mesela TRİP A yı 10000 KM bakımına ne kadar var diye TRİP B yide bir depo benzinle ne kadar gidiyorum şeklinde kullanabilirsiniz. DİSP düğmesine basınca bizde TRİPLERİ SIFIRLIYOR.

Trip com ne demek?

Trip.com, web sitesi ve mobil uygulaması aracılığıyla 19 dilde tek noktadan seyahat rezervasyon hizmetleri sunmaktadır. Ctrip Group'un (NASDAQ: CTRP) bir parçası olan Trip.com, müşterilerine harika bir konaklama seçimi sunmak amacıyla 200 ülke ve bölgede bulunan 1,2 milyondan fazla otel teklifine sahiptir.

Trip nasıl sıfırlanır?

Trip düğmesinin üzerinde 5-6 saniye kadar basılı tutun, sıfırlanır.

Trip reset ne demek?

yol bilgisayarı ekranındaki bilgileri değiştirir ve km'yi sıfırlar.

Caddy Service now ne demek?

Bir önceki servisin üzerinden 1 sene geçtiğinde kilometresi araç için önerilen kilometreye ulaşmasa bile bu şekilde uyarır. (Yani 1 sene veya kilometreden hangisi önce dolarsa).

Servis jest ne demek?

SERVİCE JETZT ilginç olmuş.Service ingilizce, jetzt ise alamanca.Hibrit cümle kullanmışlar.''Jetzt'' alamancada ''Şinci'' demektir.''Şimdi servise'' gibi bir şey...

Caddy econ tuşu ne işe yarar?

Cevap: ECON tuşu ? Econ lambası yanarsa klima çalışmaz, sadece havalandırma moduyla çalışır. ECON lambasını söndürürseniz klima devreye girer yani klima için yakıt tüketimi de aktif hale gelir, o tuşu sonra AC on/off olarak adını değiştirdiler..

Service in 3000 km ne demek?

3000 km dolmadan aracınızı servise götürün demek. araçlarımızda elektronik beyin var. servise girince aracın beynine de girerek, servis aralığını tekrar yüklüyorlar ve periyodik bakımlar 15000 km de bir olduğu için 12000 km sonra service 3000 yazıyor. kısaca 15000 lik bakım süresinin dolmasına 3000 km kaldı demek.

Service Jetzt ne demek türkce?

1. Aracınızın beyninde kayıtlı olan servis süresi geldiğini size hatırlatır. Arıza bildirmemektedir.

Service Jetzt nasıl silinir?

Bora Service Jetzt yazısı silme

  1. Kontak kapalı durumdayken mesafe sayacını sıfırlama tuşuna basılı tutuyoruz.
  2. Elimiz tuşa basılıyken kontağı açıyoruz ve tuşu bırakıyoruz.
  3. Daha sonra saat ayarlama tuşunu sağa çeviriyoruz ve kontağı kapatıyoruz.

Golf 4 Service INSP ne demek?

Inspection kelimesinin kısaltması "Servis zamanı yaklaşıyor". Servis bakımı yapıldığında sıfırlanması unutulduysa zamansız da çıkabiliyor.

INSP yazisi ne demek?

INSP uyarısının açılımı 'In Service Period'dur. Yani servis zamanınızın geldiğini size hatırlatmaktadır. Birçok kişi bu uyarının ne olduğunu bilmediği için hemen paniğe kapılmaktadır. Genellikle bakımı yapan usta bu uyarı zamanını sıfırlamıyor ve bir süre sonra size uyarı vermektedir.

INSP uyarısı ne demek?

InSP mesajı km saatine geldiğinde, bir önceki periyodik bakımdan itibaren 1 sene geçmiş veya ECU'da bakım için belirlenen kilometreye ulaşılmış demektir ve kısa zamanda servise gidip aracınızın yıllık periyodik bakımını yaptırmanız gerekir. Eğer yaptırdıysanız bu mesajı kendinizde silebilirsiniz.

Service 01L ne demek?

Yağ bakımı zamanı gelmiş önceden doğru ayarlandıysa. 01L değil de, OIL yazıyor. Yağ bakımı zamanı gelmiş önceden doğru ayarlandıysa. Makineye bağlayı ayarlamamışlar o zaman bakım zamanını.

Opel DDS ne demek?

Hangi lastikte hava kacagi oldugu GID/CID ekrana getiriilir. DDS de ise sadece basınc azalmasi ile ilgili uyarı mesajı gelir ancak hangi lastikte oldugunu soyleyemez.

Opel Astra anahtar lambası neden yanar?

Eğer İngiliz anahtarlı uyarı lambası sürekli yanar durumda ise araçta şanzımanla alakalı veya motorun elektronik sistemi ile alakalı bir arıza var demektir. Bu lamba sarı renkli yanar, sürücü için önemli bir uyarıdır. Bu lamba yanınca Motor arıza lambası da yanar.

Opel Astra Servis lambası neden yanar?

Opel Astra servis lambası sürekli yanıyorsa Bu aracın daha fazla yakıt yakmaya başlaması ve aracın bazı özelliklerinin devre dışı kalması demektir. Aynı zamanda sürüş kalitesi de bundan etkilenecektir. Bazen aracı durdurup yeniden başlatmak işe yarayabilir.

Araç servis ışığı neden yanar?

Servis uyarı lambası ne zaman yanar? Bu ikazın ana amacı, yağ değişimi zamanının geldiğini ya da aracın servis bakım zamanın geldiğini ifade etmektir. Araç üreticisinin hazırladığı katalogda belirtilen sürelerde yanar ve sizi servise gitmeniz için uyarır. Bu da genellikle ya 10 bin km'de bir ya da 15 bin Km'de birdir.

Arıza lambası nasıl söner?

Motor arıza lambası nasıl söndürülür sorusuna yanıt verecek olursak, arıza lambasını söndürebilmek için bilgisayarlı arıza tespit cihazına bağlatıp, arıza hafızasını silme (sıfırlama) işlemi uygulanması gerekmektedir. Arızanın silinme işlemi, arızanın kalıcı veya geçici bir durumda olmasına göre değişiklik gösterir.

Opel Corsa servis ikaz ışığı neden yanar?

Opel Corsa servis ikaz ışığı Araç içinde İngiliz anahtarı şeklinde bu işaretin yanması aracın servise götürülmesi gerektiğini anlatır. Seyir esnasında bu lamba yanmaya başlarsa motor veya şanzıman sisteminde bir arıza olabilir. Elektronik sistemler acil durum modunda çalışacaktır.

Opel Corsa bakım lambası nasıl söner?

  1. Kontağı kapatınız.
  2. Yol bilgisayarsız araçlar.
  3. Sıfırlama butonuna basılı tutunuz (1)
  4. Yol bilgisayarlı araçlar.
  5. Silecek düz seyir şalteri kullanılarak sıfırlama.
  6. Sıfırlama butonuna basılı tutunuz (2)
  7. 3 saniye sonra ekranda servise kadar kalan mesafe görünür 'InSP 0'
  8. Fren pedalına basılı tutunuz.