Salih Uçan'ın bonservisi hangi takımda?

İçindekiler:

  1. Salih Uçan'ın bonservisi hangi takımda?
  2. Salih Uçan kiralık mı?
  3. Salih Uçan hangi takıma transfer?
  4. Salih Uçan ne kadar maaş alıyor?
  5. Salih Uçan nerede yetişti?
  6. Salih Uçan fenere nereden geldi?
  7. Salih Uçan nasıl bir oyuncu?
  8. Salih Uçan Beşiktaş kaç yıllık?
  9. Salih Uçan kimle anlaştı?
  10. Salih Uçan'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor?
  11. Salih Uçan Beşiktaş ne kadar maaş alıyor?
  12. Alanyaspor Salih Uçan kaç yaşında?
  13. Salih Uçan hangi mevkide oynuyor?
  14. Salih Uçan kac numara?
  15. Salih Uçan kaç yıllık sözleşme imzaladı?
  16. Salih Uçan kaç yıllık?
  17. Salih Uçan Beşiktaş'la anlaştı mı?
  18. Salih Uçan Beşiktaş'ta kaç numara?
  19. Beşiktaş Salih Uçan ı aldı mı?

Salih Uçan'ın bonservisi hangi takımda?

Alanyaspor. 2019-2020 sezonunda Empoli Serie A küme düşmesi sonucu serbest kalan Salih Uçan, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. ilk sezonunda 26 Süper Lig maçında forma giydi ve 1 gol ve 1 asistle oynadı.

Salih Uçan kiralık mı?

Aslında Uçan, sarı lacivertli formayı 2 yıl giydikten sonra, 2019'a kadar hep kiralık olarak başka takımlara gitti. Roma'dan dönünce 1 yıl oynadıktan sonra 2017'de İsviçre'nin Sion Kulübü'ne kiralandı. Ertesi yıl yeniden İtalya ama bu kez Empoli oldu adresi. Ocak 2019'da Empoli'ye bonservisiyle satıldı.

Salih Uçan hangi takıma transfer?

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan Beşiktaş ile anlaştı. Siyah-Beyazlı kulüp 3 yıllık sözleşme imzalayacağı 27 yaşındaki futbolcuya yıllık 7.5 milyon TL ödeyecek.

Salih Uçan ne kadar maaş alıyor?

2 milyon EUR (2015) Salih Uçan/Maaş

Salih Uçan nerede yetişti?

Yılında dünyaya gelmiş bir isimdir.Salih Uçan Marmaris Muğla doğumludur. Futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı ve ardından 2008 senesinde Bucaspor altyapısına transfer oldu.

Salih Uçan fenere nereden geldi?

Salih Uçan futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı. 2008 yılında futbolcu fabrikası Bucaspor'a transfer oldu. 2 yıl Bucaspor A takımında oynadıktan sonra Fenerbahçeye transfer oldu. Fenerbahçe'de ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giydi.

Salih Uçan nasıl bir oyuncu?

Salih Uçan 06.01.1994 tarihinde Muğla'da doğdu. 65 kilo olan Salih 1.82 boyunda. Salih Uçan futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı. 2008 yılında futbolcu fabrikası Bucaspor'a transfer oldu. 2 yıl Bucaspor A takımında oynadıktan sonra Fenerbahçeye transfer oldu.

Salih Uçan Beşiktaş kaç yıllık?

Aytemiz Alanyaspor ile yollarını ayırdıktan sonra siyah beyazlıların yolunu tutan 27 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık kontrat imzalandı. 3 yıllık anlaşma yapılan tecrübeli yıldızın sözleşmesinin son senesi opsiyonlu hale getirildi.

Salih Uçan kimle anlaştı?

Beşiktaş şampiyonluk sonrası ilk transfer bombasını patlattı. Siyah-Beyazlı takım Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 27 yaşındaki oyuncuyla 7.5 milyon TL'den 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Salih Uçan'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Akdeniz ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan deneyimli orta saha, Beşiktaş'la anlaştı. 27 yaşındaki oyuncu için Galatasaray da devreye girdi ancak Salih'in kararı değişmedi. Milli futbolcunun Beşiktaş'ta kazanacağı rakam da belli oldu.

Salih Uçan Beşiktaş ne kadar maaş alıyor?

2 milyon EUR (2015) Salih Uçan/Maaş

Alanyaspor Salih Uçan kaç yaşında?

27 yaşında () Salih Uçan/Yaş

Salih Uçan hangi mevkide oynuyor?

Orta saha Salih Uçan/Pozisyon

Salih Uçan kac numara?

8Beşiktaş / Orta saha Salih Uçan/Numara

Salih Uçan kaç yıllık sözleşme imzaladı?

Tecrübeli futbolcu ile resmi sözleşme imzalandı. Aytemiz Alanyaspor ile yollarını ayırdıktan sonra siyah beyazlıların yolunu tutan 27 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık kontrat imzalandı. 3 yıllık anlaşma yapılan tecrübeli yıldızın sözleşmesinin son senesi opsiyonlu hale getirildi.

Salih Uçan kaç yıllık?

27 yaşında () Salih Uçan/Yaş

Salih Uçan Beşiktaş'la anlaştı mı?

Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Salih Uçan, “Bana Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgisi oldu. Ama ben Beşiktaş ile anlaştım. ... Beni en çok Beşiktaş transfer etmek istedi. Sergen Yalçın hoca ile çalışmak ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek transferimde büyük etken oldu” açıklamasını yaptı.

Salih Uçan Beşiktaş'ta kaç numara?

8Beşiktaş / Orta saha Salih Uçan/Numara

Beşiktaş Salih Uçan ı aldı mı?

| Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi) Gelecek sezon hem şampiyon ünvanını korumak hem de alternatifli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ı renklerine bağladı. 27 yaşındaki oyuncu takımının kampına katılırken samimi açıklamarda bulundu.