TOBB dijital ehliyet başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TOBB dijital ehliyet başvuru nasıl yapılır?
  2. Dijital ehliyet başvuru nasıl yapılır?
  3. Dijital takograf kartı ücreti ne kadar?
  4. Dijital ehliyet parası nereye yatırılır?
  5. Takograf başvurusu nasıl yapılır?
  6. Dijital ehliyet nasıl alınır 2021?
  7. Takograf kartı kaç günde çıkar?
  8. Takograf kartı nasıl alinir?
  9. Takograf için dijital kart nasıl alınır?
  10. Dijital ehliyet yenileme kaç para?
  11. Dijital ehliyet almak kaç para?
  12. Dijital Ehliyet başvurudan kaç gün sonra gelir?
  13. Dijital ehliyet almak için ne gerekiyor?
  14. B sınıfı ehliyet için nüfusa ne kadar para yatırılır 2021?
  15. Polis Vakfı katkı payı ücreti nereye ödenir?

TOBB dijital ehliyet başvuru nasıl yapılır?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden ulaşacakları başvuru ekranı aracılığıyla yapacaklardır.

Dijital ehliyet başvuru nasıl yapılır?

Dijital ehliyet nasıl alınır? İnternet üzerinden dijital ehliyet başvuru diye aratıp Sayısal Takograf adlı uygulamaya tıklayarak ön başvurunun yapılması, ardından kartın ödemesi yapılarak başvuru esnasında dekontun TOBB'a ibraz edilmesi ve TOBB'a bağlı odalara başvuruda bulunması gerekir.

Dijital takograf kartı ücreti ne kadar?

Ön başvuru işlemi tamamlandıktan sonra sürücüler, ödeme numarasını belirterek T.C. Vakıflar Bankası şubelerinden 130 TL (Yüz otuz Türk Lirası) kart ücreti ödemesi yapar.

Dijital ehliyet parası nereye yatırılır?

Kart Ücretinin Yatırılması Vakıflar Bankası şubelerinden kart adedi başına 400 TL (DörtYüz Türk Lirası) olmak üzere toplam kart ücreti ödemesi yapılır. T.C Vakıflar Bankası tüm şubelerinden ödeme yapılabilir.

Takograf başvurusu nasıl yapılır?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden ulaşacakları başvuru ekranı aracılığıyla yapacaklardır.

Dijital ehliyet nasıl alınır 2021?

İnternet tarayıcınıza dijital ehliyet başvuru yazdığınızda https://staum.tobb.org.tr/PinacaWeb/ çıkan siteye tıklayarak, 'Sayısal Takograf' adlı uygulamaya tıklayarak ön başvurunun yapabiliyorsunuz. Dijital ehliyet için ön başvurunun sonrasında dijital ehliyet ile alacağınız kartın ödemesi yapmanız gerekiyor.

Takograf kartı kaç günde çıkar?

Kart verme otoritesi geçerli bir başvuru aldığı andan itibaren 5 gün içerisinde yeni bir kart vermekle yükümlüdür. Bu esnada sürücü yolculuğunun sonunda araçtaki takograf cihazında kaydedilen sürüş ve dinlenme sürelerinin çıktılarını almalı, kişisel bilgilerini ekleyip çıktıları imzalamalıdır.

Takograf kartı nasıl alinir?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden ulaşacakları başvuru ekranı aracılığıyla yapacaklardır.

Takograf için dijital kart nasıl alınır?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden yapabilmektedir. Kart teslimatları başvurunun yapıldığı Odalardan gerçekleştirilmektedir.

Dijital ehliyet yenileme kaç para?

Bu tarihten sonra ehliyet alanların ehliyeti yeni tip ehliyettir. Yeni tip ehliyet alanlar daha sonra ehliyet yenileme, kayıp, zayi ve çalıntı durumlarında 270 TL Harç+Değerli Kağıt ve Vakıf Payını öderler.

Dijital ehliyet almak kaç para?

Pek çok kişi dijital ehliyeti nasıl alacağını merak ediyor. Dijital ehliyeti alabilmek için ödenmesi gereken bazı ücretler bulunuyor. Sürücü kartları için 130 TL, şirket ve servis araçları için 400 TL ödemesi yapılması gerekiyor. Ödemelerin yapılmaması durumunda, dijital ehliyet başvurusu yapmak mümkün değildir.

Dijital Ehliyet başvurudan kaç gün sonra gelir?

Sürücü belgesi başvurularında başvuru kabul edildikten sonra sürücü belgesi yerine geçen geçici belge düzenlenecek olup, 15 gün içerisinde asıl sürücü belgesi teslim edilecektir.

Dijital ehliyet almak için ne gerekiyor?

Sayısal Takoğraf Kartı (Dijital Ehliyet) başvurusunda talep...
  • Sürücü Kartı Nüfus cüzdanı veya Sürücü belgesi. 1 Adet biyometrik fotoğraf.
  • Şirket Kartı Oda Kayıt Sureti veya Oda faaliyet belgesi.

B sınıfı ehliyet için nüfusa ne kadar para yatırılır 2021?

Harç ücreti + Değerli kağıt bedeli + Polis vakfı ücreti ile beraber 2021 yılında tüm B sınıfı türleri için toplam 820, TL + 45 TL = 1.090,10 Türk Lirası yapıyor.

Polis Vakfı katkı payı ücreti nereye ödenir?

Açıklama; Ziraat Bankası Maliye Payı ve Vakıf Payını birlikte almaktadır. Ayrı ayrı yatırılmaması rica olunur. ATM Tahsilatı Yapılmaktadır. Açıklama; Halk Bankası Maliye Payı ve Vakıf Payını birlikte almaktadır.