Keko diye kime denir?

İçindekiler:

  1. Keko diye kime denir?
  2. Keko abi ne demek?
  3. Keko Kürtçe ne demek?
  4. DIZO ne demek Kürtçe?
  5. Keko ne demek wikipedia?
  6. Denyo ne demek Azizler?
  7. Ayan argoda ne demek?
  8. BRUH ne demek Instagram?
  9. Argoda Tırrek ne demek?
  10. Keko nereden çıktı?
  11. Azizler filmindeki çocuğun hastalığı nedir?
  12. Gavat ne demet?
  13. Züppe argo mu?

Keko diye kime denir?

Keko, Kürtçe bir kelime olup ağabey anlamına gelir. Bugün keko kelimesi çok yanlış anlamlarda telaffuz edilse de etimolojik olarak ağabey demektir.

Keko abi ne demek?

Keko ismi abi, ağabey anlamına gelmektedir.

Keko Kürtçe ne demek?

Keko kelimesi Türkçe'de "ağabey (hitap şekli)" anlamına gelir. Kürtçe (Kurmanci) keko "ağabey (hitap şekli)" sözcüğünden alıntıdır. ... Bu kelimenin kökeni ve ayrıntılı kaynak için kelimeyi etimoloji sözlüğünde inceleyebilirsiniz: Keko kelime kökenini göstermek için tıklayın.

DIZO ne demek Kürtçe?

özellikla istanbul varoşlarında kullanılan günlük konuşmalarda hırsız kelimesinin argo karşılığı olarak kullanılan sözcük. dız kürtçede hırsız anlamına gelmekte; dızo ise erkek hırsız şeklinde eklenmişidir. ...

Keko ne demek wikipedia?

İtalya'daki gurbetçi futbolcular. Yaşayan insanlar.

Denyo ne demek Azizler?

Denyo kelimesi halk arasında sıklıkla kullanılır. Dengesi, yerli yersiz hareketlerde bulunanlar için kullanılan bir ifadedir. ... Denyo kelimesi son olarak Azizler filminde kullanılan bir ifade oldu. Buradaki küçük çocuğun hastalığı için psikiyatrist "denyo" ifadesini kullanıyor.

Ayan argoda ne demek?

Seçkin görünmek için gülünç, tuhaf, özenti davranışlarda bulunan kimseye züppe denir.

BRUH ne demek Instagram?

Özellikle sosyal medyada kullanılan bruh kelimesini ne anlama geldiği merak ediliyor. Bu kelime İngilizce brother sözcüğü üzerinden türemiş bir ifadedir. İngilizcede brother ise, 'Erkek kardeş,' anlamına gelir. O yüzden daha çok kısaltılmış olarak bro ya da bruh biçiminde ele alınır ve dile getirilir.

Argoda Tırrek ne demek?

hangi dilde olduğunu bilmiyorum ama çok korkak manasına gelen sözcüktür. bi de (bkz: star tırrek) var. "ahmak, salak, mal" gibi bi anlamı vardır.

Keko nereden çıktı?

Kürtçe (Kurmanci) keko "ağabey (hitap şekli)" sözcüğünden alıntıdır. Kürtçe sözcük Kürtçe (Kurmanci) kek "ağabey" sözcüğünden türetilmiştir.

Azizler filmindeki çocuğun hastalığı nedir?

Çocuk yaşta büyük bir ruha bürünen Caner, bu haliyle ailesine zulüm ediyor, Aziz'in başına bela oluyor. Psikiyatrist doktor Caner ile konuştuktan sonra hayatının şokunu yaşıyor. Ailesini çağırarak onlarla konuştuğunda ise Caner'in hastalığının "denyo hastalığı" olduğunu söylüyor.

Gavat ne demet?

Gavat kelimesi Türkçe'de "muhabbet tellalı, fuhuşa aracılık eden" anlamına gelir. Arapça ḳwd kökünden gelen ḳawwād قوّاد z "muhabbet tellalı, fuhuşa aracılık eden" sözcüğünden alıntıdır. Arapça sözcük Arapça ḳāda قاد z "önayak oldu, iş bitirdi" fiilinin meslek adıdır.

Züppe argo mu?

Züppe ne demek argo? Seçkin görünmek için gülünç, tuhaf, özenti davranışlarda bulunan kimseye züppe denir.