Yüz beyazlatan maske nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yüz beyazlatan maske nasıl yapılır?
  2. Yüze yoğurt maskesi nasıl yapılır?
  3. Evde leke maskesi nasıl yapılır?
  4. Cildi en hızlı ne beyazlatır?
  5. Yoğurt cildi beyazlatır mi?
  6. Sade yoğurt maskesi kaç günde bir yapılır?
  7. Yüzü beyazlatmak için ne yapılmalı?

Yüz beyazlatan maske nasıl yapılır?

Yarım portakalın suyunu sıkın. İçerisine kıvamına koyulaştıracak kadar toz zerdeçal ekleyin ve karıştırın. Karışımı beyazlatmak istediğiniz bölgelere parmak ucuyla sürün ve masaj yaparak yedirin. Karışımı 1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayabilirsiniz.

Yüze yoğurt maskesi nasıl yapılır?

1 yemek kaşığı yoğurt ile 1 çay kaşığı mayayı karıştırın ve cildinize sürün. Birkaç dakika sonra cildinizde kurumaya başlayan maskeyi, 15 dakika kadar cildinizde bekletin. Her hafta düzenli olarak uygulandığında cildinizdeki ölü derilerin yok olduğunu ve hücrelerin yenilendiğini görebilirsiniz.

Evde leke maskesi nasıl yapılır?

Yapımı oldukça kolay bu maske için ihtiyacınız olan malzemeler 2 çay kaşığı bal (organik olursa çok daha iyi) ve 1 çay kaşığı limon. Bal ve limonu karıştırdıktan sonra lekelerin bulunduğu bölgelere yoğunlaşarak tüm yüzünüze sürün. 20 dakika kadar cilde nüfuz etmesini bekledikten sonra bol ılık suyla yıkayın.

Cildi en hızlı ne beyazlatır?

Doğal cilt beyazlatma yöntemleri
  1. Patates Suyu. Patates, koyu ten renginin doğal olarak açık tene dönüşmesine yardımcı olan hazır içeriklerden biridir. ...
  2. Limon. Limon, cilt beyazlatma özelliklerine sahip yaygın bileşenlerden biridir. ...
  3. Bal. ...
  4. Şeker. ...
  5. Limon ve Hindistan Cevizi Yağı ...
  6. Gül Suyu. ...
  7. Zerdeçal. ...
  8. Avokado ve Havuç
Daha fazla öğe...•BE

Yoğurt cildi beyazlatır mi?

Yoğurt yöntemi ile cilt beyazlatma Yoğurtta rengi gibi cildinizi beyaz hale getirmeye yardımcı olan besinlerden bir tanesi. Yoğurdun içerisinde bulunan laktik sitler cildinizin beyazlamasına yardımcı olur. Sade halde bulunan yoğurdu cildinize hafif hafif dokunuşlarla sürün.

Sade yoğurt maskesi kaç günde bir yapılır?

Yaşlanmanın etkilerini azaltır. Haftada 2 – 3 kez uygulanan yoğurt maskesi, yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlayacaktır.

Yüzü beyazlatmak için ne yapılmalı?

1 kâse yoğurdu 1 tatlı kaşığı yulaf unu ile iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışıma 1 çay kaşığı kadar bal ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Karışımı 1 saat soğuması için buzdolabında bekletin. Yoğun kıvama gelen maskenizi boyun ve yüzünüzün her yerine sürün. 30 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.