Tefas fonları hangi bankadan alınır?

İçindekiler:

  1. Tefas fonları hangi bankadan alınır?
  2. Tefas fonları nasıl alınır?
  3. Tefas fon satışı ne zaman hesaba geçer?
  4. Altın Fon Fiyatları saat kaçta belli olur?
  5. Fon hangi saatte satılır?
  6. Katılım Şemsiye Fonu Nedir?
  7. BES fon satışı kaç gün sürer?

Tefas fonları hangi bankadan alınır?

Yatırım kuruluşlarının Platforma üyeliğini yaptırdığı tüm fonların katılma payı alım satım işlemlerini Tüm Vakıflar Bankası T.A.O Şubeleri, Çağrı Merkezi, İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık vasıtasıyla ek bir ücret ödemeden gerçekleştirilebilirsiniz.

Tefas fonları nasıl alınır?

Hesabınızın bulunduğu banka ya da aracı kurumun şubesi aracılığıyla ya da internet şubesi aracılığıyla istediğiniz fonu almanız mümkündür. Şube aracılığıyla işlem yapıyorsanız müşteri temsilcinize talebinizi iletmeniz yeterlidir.

Tefas fon satışı ne zaman hesaba geçer?

Fon Satarken Pazartesi saat 11:00'de fon satmak isteyen müşterinin talebi, Salı sabah açıklanacak olan fon fiyatından gerçekleştirilecek olup satış karşılığı oluşacak tutar, müşterinin hesabına Çarşamba günü geçecektir.

Altın Fon Fiyatları saat kaçta belli olur?

Yatırımcıların BIST Kıymetli Madenler Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 13:30'a kadar verdikleri katılma payı alım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.

Fon hangi saatte satılır?

Fon işlemleri 7 gün 24 saat yapılabilmektedir. İş günlerinde 13:46-18:00 arasında yapılacak satış işlemlerine ek olarak saat 18:00'dan sonra ve haftasonları/tatil günlerinde yapılacak satış işlemleri bankamızın üst limiti olan 100.000 TL dahilinde gerçekleştirilebilir.

Katılım Şemsiye Fonu Nedir?

Katılım Şemsiye Fonu – Portföyünün tümü SPK'nın uygun bulduğu faize dayalı olmayan para ve sermaye piyasası araçlarından meydana gelen(ortaklık payları, kira sertifikası vb.) ... Serbest Şemsiye Fon-Katılma payları sadece nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kurulmuş olan fonları kapsayan şemsiye fonlardır.

BES fon satışı kaç gün sürer?

Talebiniz iki iş günü içerisinde işleme alınacak olup fon dağılımınız iki iş günü içerisinde değiştirilmeyecektir. Bunun sebebi fon alım satım işleminin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan fon izahnamelerindeki T (talimatın verildiği gün) sürelerine göre sonuçlanmasıdır.