Antalya su faturaları neden yüksek geldi?

İçindekiler:

  1. Antalya su faturaları neden yüksek geldi?
  2. Asat su faturası nasıl ödenir?
  3. Antalya suyun tonu ne kadar 2021?
  4. Fazla gelen su faturası nereye şikayet edilir?
  5. Su abonesi nasıl öğrenilir?
  6. Su faturası mukavele no nasıl öğrenilir?
  7. Gaziantep suyun tonu ne kadar 2021?
  8. Su faturası aşırı yüksek geldi ne yapmalıyım?
  9. Su faturası neden yüksek?
  10. Su faturası karttan nasıl ödenir?
  11. Sayaç numarası nerede yazar su?
  12. İSKİ fatura nasıl öğrenebilirim?

Antalya su faturaları neden yüksek geldi?

- Korona salgını nedeniyle insanların temizlik hassasiyetinin artarak hijyene daha çok önem vermelerinin su tüketimini arttırması, Mayıs ayı su faturalarının normalden yüksek gelmesinin ana nedenleridir.

Asat su faturası nasıl ödenir?

ASAT Online Fatura Ödeme Son ödeme tarihi geçen eski faturalarınız var ise, tüm faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Online ödeme yapmak istediğiniz ASAT su faturasını seçtikten sonra gelecek ekrana kredi kartı bilgilerinizi girerek su faturanızı anında online ödeyebilirsiniz.

Antalya suyun tonu ne kadar 2021?

Bütün bu artışlara göre, vergiler dahil 1M3 suya Antalya'da 2020 başında 5,94 TL ödeyen yurttaşlar, 2021 yılında 7,26 TL ödeyecek.” şeklinde belirtildi.

Fazla gelen su faturası nereye şikayet edilir?

Su dağıtım ve faturalandırma hizmeti, belediyelere bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlükleri tarafından verilir. Normalin üzerinde gelen su faturalarına itiraz da yine bu kurumlara yapılır. İtiraz için fatura ve kimlikle birlikte en yakın şube müdürlüğüne başvurulabilir.

Su abonesi nasıl öğrenilir?

İSKİ abone numaramı nasıl öğrenirim ? Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir.

Su faturası mukavele no nasıl öğrenilir?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Gaziantep suyun tonu ne kadar 2021?

TarifeSuAtıksu
102-İndirimli Mesken2.4018010.771080
103-Mesken Ortak Abone5.5751870.771080
104-Mesken Grup Abone4.7389090.655423
105-Şebeke-Kuyusuyu Mesken5.5751870.771080
40 satır daha

Su faturası aşırı yüksek geldi ne yapmalıyım?

SU FATURAM ÇOK YÜKSEK GELİYOR
  1. Dairenize gelen ve ana su borusu üzerinde olan dairenizn ana su vanasını kapatın. ...
  2. Diğer bir kontrol yöntemi ise eviniz de bulunan musluk, batara, tuvalet sifonu, klozet gibi malzemeler de her hangi bir su kaçağı yada su sızıntısı varmı.
Daha fazla öğe...

Su faturası neden yüksek?

Su tesisatında kaçak varsa faturanızın yüksek gelmesine sebep olabilir. Su saatiniz dönüyor ise su tesisatlarında kaçak var yada su sayacınız arızalı demektir. ... Eğer su tesisatında kaçak olduğunu düşünüyorsanız daha fazla vakit kaybetmeyin, kaybedilen her vakit su faturanızın yüksek gelmesine sebep olacaktır.

Su faturası karttan nasıl ödenir?

Kredi kartı ile su faturası ödemenin bir başka yolu da anlaşmalı bankaya otomatik ödeme talimatı verilmesidir. Otomatik ödeme talimatı vermek son derece kolaydır. Banka şubesine gidilerek, internet bankacılığı üzerinden ya da mobil şube üzerinden otomatik ödeme talimatı verilebilir.

Sayaç numarası nerede yazar su?

Sayaç numarası genellikle elektronik sayacın aşağı bölümünde barkodun üstünde ya da altında yer alır.

İSKİ fatura nasıl öğrenebilirim?

İSKİ su fatura borcunuzu hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmek ve ödemek için İSKİ fatura sorgulama ve ödeme sayfasına tıklayın. Sayfaya girdiğinizde 8 haneli abone numaranızı yazmanız yeterli olacaktır. İSKİ abone numaranız 8 haneden az ise başına 0(sıfır) koyarak 8 haneye tamamlayınız.