Geleceğe nefes fidan bağışı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Geleceğe nefes fidan bağışı kaç TL?
  2. Fidan sahiplenme paralı mı?
  3. Bir fidan ekmek kaç TL?
  4. 1 ağaç dikmek kaç TL?
  5. TEMA Vakfına ağaç bağışı ne kadar?
  6. Orman Genel Müdürlüğü fidan bağışı ne kadar?
  7. Fidan dikmek kampanyası nereye başvurulur?

Geleceğe nefes fidan bağışı kaç TL?

Tarım ve Orman Bakanlığı Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na katılım için her 1 adet fidanın ücretli olduğunu bildirdi. 1 Fidan Bağış Bedeli 10 TL'dir.

Fidan sahiplenme paralı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı kampanyası'na katılım ücretlidir. 1 fidan bağışı 10 TL'dir. Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na bağışta bulunmak için öncelikle, https://www.ogemvak.org.tr/fidan-bagisi adresine tıklamanız gerekmektedir.

Bir fidan ekmek kaç TL?

BİR FİDAN NE KADAR / KAÇ TL? 1 Fidan Bağışı 10 TL'dir. Kişi ya da Kuruluş istediği sayıda fidan bağışı yapabiliyor.

1 ağaç dikmek kaç TL?

1 Fidan Bağışı 10 TL'dir. Kişi ya da Kuruluş istediği sayıda fidan bağışı yapabiliyor. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alacak. E-Sertifika talepleri ödeme yapıldıktan sonra ortalama 1 iş günü içinde, basılı Sertifika talepleri ise 5 iş günü içinde teslim ediliyor.

TEMA Vakfına ağaç bağışı ne kadar?

Hatıra Ormanı ve Umut Ormanı çalışmalarımızda fidan birim bedeli 10 TL'dir. Talebiniz doğrultusunda bağışladığınız her bir fidan için üzerinde kurumunuzun logosunun bulunduğu ve isminin yazılı olduğu fidan bağış sertifikaları da düzenleyebiliriz. Elektronik sertifika taleplerinizde her bir e-sertifika bedeli 1 TL'dir.

Orman Genel Müdürlüğü fidan bağışı ne kadar?

"Fidan bağış birim bedeli 13 TL'dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir.

Fidan dikmek kampanyası nereye başvurulur?

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü'nün başlattığı 81 ilde ve 2023 noktada gerçekleştirilecek olan Geleceğe Nefes Fidan Dikme Kampanyası için başvurular, projeye özel olarak açılan internet sitesinden yapılacak.