Bulmacada San ne demek?

İçindekiler:

  1. Bulmacada San ne demek?
  2. Hastalık bulmacada nedir?
  3. Bulmacada alışkanlık ne demek?
  4. Hastalık nelerdir?
  5. Tulyum simgesi nedir?
  6. Kin garez ne demek?
  7. Labada otu nedir ne işe yarar?
  8. Labada nasil bir bitkidir?
  9. Bulmacada kestane rengi nedir?

Bulmacada San ne demek?

Şan ve Nam sözcükleri de San gibi tek heceli olup aynı anlama gelmektedir. Hem lakap hem de nam anlamına gelen unvan sözcüğü dilimize Arapçadan geçmiştir. Meşhur olmak anlamına gelen şöhret sözcüğü san ve ün kelimeleriyle yakın anlamlıdır.

Hastalık bulmacada nedir?

Hastalık kelimesinin 6 harfli tek karşılığı, maraz ve illet sözcükleriyle eş anlamlı olan Kalebe'dir.

Bulmacada alışkanlık ne demek?

Alışkanlık bulmaca sorusunun cevabı ise aşağıda belirtilenlerden biridir. Bulmacada alışkanlık cevabı: Huy, İtiyat,Ünsiyet, Ünsiyat, Alışmışlık, İtiyat, Meleke, Yatkınlık ve Arkadaşlık kelimelerinden biridir.

Hastalık nelerdir?

Hastalık ya da sayrılık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. Kimileyin terim yaralanma, sakatlık, sendrom, semptom ve normal yapı ve fonksiyonun anormal çeşitlerini kapsayacak biçimde, geniş bir anlamda kullanılır.

Tulyum simgesi nedir?

7440-30-4 Tulyum/CAS numarası

Kin garez ne demek?

GARAZGAREZ 2. Birine karşı beslenen kötü niyet, gizli düşmanlık, hınç, kin: Bu zengin elçiye karşı nefsinde derin bir garaz duydu.

Labada otu nedir ne işe yarar?

Labada, antibakteriyel ve antioksidan özellikleri yüksek bir bitki olduğundan düzenli kullanıldığında bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Aynı özellikleri sayesinde toksinlerin vücuttan hızla ulaştırılmasına yardımcı oluyor.

Labada nasil bir bitkidir?

Evelik, develik ve efelik otu olarak da bilinen labada, karabuğdaygiller familyasından olup kuzukulağı ile de akrabadır. Dere kenarlarında ve sulak çayırlarda yetişme imkanı bulan labada bitkisi, yüzlerce yıldır kullanılagelen çok yıllık bir bitkidir.

Bulmacada kestane rengi nedir?

Bulmacalarda kestane rengi sorusunun 5 harfli yanıtı marondur.