Philips Hue ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Philips Hue ne ise yarar?
  2. Philips Hue HDMI Sync Box ne işe yarar?
  3. Hue Sync nedir?
  4. Philips Hue Play Bridge olmadan çalışır mı?
  5. Philips Hue bağlantı köprüsü nedir?
  6. Philips Hue kac Lumen?
  7. Ambilight Hue ne demek?
  8. Philips Hue White nedir?
  9. Philips Hue Bloom nedir?
  10. 806 lümen ne kadar aydınlatır?
  11. Ambilight ne ise yarar?
  12. Ambilight aydınlatma nedir?
  13. Philips Hue akıllı buton nedir?
  14. Ampullerde lümen ne demek?
  15. 12 watt led ampul kaç lümen?
  16. Ambilight TV hangi markalarda var?
  17. TV'de Ambilight nedir?

Philips Hue ne ise yarar?

Philips Hue gündelik yaşama akıllı aydınlatmayı getirir, ışıkları otomatikleştirerek herkesin kendine özel anlar yaratmasını sağlar. Bluetooth veya Hue Bridge kullanarak Philips Hue dünyasına dilediğiniz gibi başlayabilirsiniz.

Philips Hue HDMI Sync Box ne işe yarar?

Sync box, Philips Hue ışıklarınızın televizyon ekranınızdaki içerikle senkronize olmasını sağlayan, oyun konsolları ve akış cihazları gibi medya cihazlarını bağlayabileceğiniz dört HDMI girişine sahiptir.

Hue Sync nedir?

Philips Hue Play HDMI Sync Box, Philips Hue ışıklarınızı televizyon ekranınızdaki içeriğe senkronize ederek öne çıkan bir eğlence kurulumu oluşturmanızı sağlar.

Philips Hue Play Bridge olmadan çalışır mı?

Philips Hue Bridge, sizin akıllı ışık ekosisteminizin beynidir. ... Philips Hue ışıklarını, dimmer anahtarlı veya yeni Amazon Echo Plus içeren Philips Hue Bridge olmadan kullanabilirsiniz ancak tam deneyimi sadece Philips Hue Bridge ile sağlayabilirsiniz.

Philips Hue bağlantı köprüsü nedir?

Philips Hue akıllı aydınlatma sisteminin beyni olan Hue Bridge, 50 adede kadar ışık ve aksesuar bağlamanıza ve bunları kontrol etmenize olanak sağlar. Hue Bridge'yi taktıktan sonra rutinleri, zamanlayıcıları, özel ışık sahnelerini ve daha fazlasını ayarlamak için Hue uygulamasını kullanabilirsiniz.

Philips Hue kac Lumen?

Philips Hue White and color ambiance ışığı ise 10W güç ile 806 lümen ışık akısına sahiptir.

Ambilight Hue ne demek?

Hue lambalarınızı seçmek ve konumlandırmak için lamba seçme düğmesi. Odanızda hangi hue lambalarının Ambilight TV deneyimini yansıtacağını ve yansıtmayacağını kolayca seçin. Ambilight'ı yansıtmayan lambalar önceden ayarlanmış renklerine döner veya hue tayfındaki herhangi bir renge ayarlanabilir.

Philips Hue White nedir?

Philips Hue lambaları ZigBee LightLink teknolojisini kullanıyor. ... Philips Hue White ambiance ışığı 9,5W güç çekiyor ve 806 lümen ışık akısına sahiptir. Renk sıcaklığı 2200-6500K arası ayarlanabiliyor. Philips Hue White and color ambiance ışığı ise 10W güç ile 806 lümen ışık akısına sahiptir.

Philips Hue Bloom nedir?

Philips Hue Bloom V4 Beyaz, milyonlarca renk arasından seçtiğiniz renkler ile odanızı aydınlatan küçük, çok yönlü ve bluetooth uyumlu bir masa lambasıdır. Bloom, tak çalıştır tasarımı sayesinde oldukça basit kullanım sağlar. ... Bluetooth özelliği, ampulün HUE bluetooth uygulaması ile de kontrol edilmesini sağlar.

806 lümen ne kadar aydınlatır?

Doğru LED Ampul Nasıl Seçilir
Eş Değer Güç (W)LED Lümen
40470
60806
751055
1001521
4 satır daha

Ambilight ne ise yarar?

Ambilight'ın dinamik ışık gösterileri odanızı sıcak ve canlı bir ışıkla kaplar. Ekranın kenarlarının arkasında bulunan akıllı LED'ler, ekrandaki renkleri gerçek zamanlı olarak duvarlara yansıtır. Bir kez deneyimledikten sonra diğer TV'lerden nasıl keyif aldığınızı sorgulayacaksınız.

Ambilight aydınlatma nedir?

Ambilight ekran arkasının aydınlatılmasını sağlayan bir teknolojidir. Günümüzde bu teknoloji televizyonlarda sürekli olarak kullanılmaktadır. Ambilight teknolojisi 20 yıldır kullanılan bir aydınlatma teknolojisidir.

Philips Hue akıllı buton nedir?

Philips Hue Smart button o kadar akıllıdır ki, bastığınız anda anı yakalayacak en iyi ışığı tam olarak bilir. Günün saatine bağlı olarak, Hue Smart button ışıklarınızın rengini ve parlaklığını, dışarıdaki doğal ışıktan ilham alarak en iyi ayara göre ayarlayacaktır. ... Hue Smart button hangi ışığı ayarlayacağını bilir.

Ampullerde lümen ne demek?

Bir led ve ampulün ışık sağlamak için çevreye yaydığı toplam (insan gözüne göre) ışık miktarını yada ışık gücüne ışık akısı denir. Ölçmek için kullanılan Uluslararası birimine lümen denir. Basit bir ifadeyle, Lümen (lm) ile gösterilir. ... Örneğin watt değeri yüksek olan ampuller daha fazla çevreye ışık yaymaktadır.

12 watt led ampul kaç lümen?

Işık Çıkışı: 12W enerji harcamasıyla (1055 lümen) 75W''a tekabül ışık verir.

Ambilight TV hangi markalarda var?

Ambilight Özellğine Sahip Televizyonlar
  • LG.
  • Ultra HD (4K)
  • Philips.
  • Smart TV.
  • 100.
  • 2020.
  • 2021.

TV'de Ambilight nedir?

Ambilight'ın dinamik ışık gösterileri odanızı sıcak ve canlı bir ışıkla kaplar. Ekranın kenarlarının arkasında bulunan akıllı LED'ler, ekrandaki renkleri gerçek zamanlı olarak duvarlara yansıtır. Bir kez deneyimledikten sonra diğer TV'lerden nasıl keyif aldığınızı sorgulayacaksınız.