Elden keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Elden keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?
  2. Oyuncak bebekten keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?
  3. Yağlı boya en kolay nasıl çıkar?
  4. Kapı boyasını ne çıkarır?
  5. Donmuş vernik nasıl çözülür?

Elden keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?

Eldeki keçeli kalem lekesini çıkarmanın en basit yolu domatestir. Domatesi ikiye bölün ve yarısını elinizdeki lekeli bölgeye sürün. Bunun dışında traş losyonu, aseton da keçeli kalem lekelerinde etkilidir.

Oyuncak bebekten keçeli kalem lekesi nasıl çıkar?

Limon suyu yüksek asit içermesi nedeniyle kurumuş tükenmez kalem lekelerini kolaylıkla çıkartabilmektedir....Oyuncak Bebekten Tükenmez Kalem Lekesini Çıkarma

  1. 1 fincan limon suyu;
  2. Kağıt havlu;
  3. Su.

Yağlı boya en kolay nasıl çıkar?

Yağlı boyanın kıyafetlerinize bulaşması ve kuruması halinde, boya lekesinin üzerine amonyak dökülmelidir. 15-20 dakika bekledikten sonra yumuşayan leke, bol soğuk suyla durulanmalıdır.

Kapı boyasını ne çıkarır?

Alkol Bazlı Kolonya Kullanın Yani alkol ile bez nemlendirilmelidir. Nemlendirilen bez ile boyanın olduğu bölge iyice silinir. Bez durulanır ve tekrardan alkol ile nemlendirilerek boya lekelerinin olduğu bölge tekrardan silinir.

Donmuş vernik nasıl çözülür?

Lekeleme ile sorun ortadan kalkmadıysa bir kovanın içine su ve aseton dökülür. Bu karışımda lekeli olan kıyafet belli bir süre bekletilir. Ardından çıkartılır ve soğuk su ile durulanır. Bu sayede vernik lekesi kolay ve hızlı şekilde çıkar.