Iron Man geri dönecek mi?

İçindekiler:

  1. Iron Man geri dönecek mi?
  2. Thanos geri dönecek mi?
  3. Iron Man öldü mü?
  4. Avengers 5 çıkacak mı?
  5. Iron Man 4 ne zaman çıkacak mı?
  6. The Avengers 4 ne zaman vizyona girecek?
  7. Kaptan Amerika serisi bitti mi?
  8. Avengers endgame bitti mi?
  9. Endgame sonunda ne oluyor?
  10. Tony Stark ne mühendisi?

Iron Man geri dönecek mi?

Iron Man, Avengers filmlerinin gidişatı ve işlediği hikâye nedeniyle basitçe geçmişten getirilip tekrar ekibe katılamaz. Bu nedenle, özellikle Endgame'in sonunu bozmamak için Iron Man'in farklı bir versiyonu Marvel evrenine dâhil edilebilir.

Thanos geri dönecek mi?

Marvel, artık yeni bir hikâye anlatmaya başlayacak. Şimdiye kadar izlediğimiz filmlerde Infinity Saga olarak adlandırılan film sona erdi. İnsanlar, Marvel'ın yeni büyük kötüsünü merak etse de Thanos geri dönebilir.

Iron Man öldü mü?

11 yıllık serüvenini tamamladığını belirten ünlü isim Iron Man karakterinin dönüp dönmeyeceği konusunda sorulan soruya, “Savaş benim için sona erdi. Daha farklı fırsatlara yönelmeyi tercih ediyorum” cevabını verdi. Bu da demek oluyor ki Demir Adam kesin olarak ölmüş oldu.

Avengers 5 çıkacak mı?

Avengers 5 muhtemelen 2024'te vizyona girecek.

Iron Man 4 ne zaman çıkacak mı?

Hayranları ve merakla bekleyen seyirci kitlesini üzen açıklama Robert Downey Jr'dan geldi. Robert Downey Jr İron Man serisinin bittiğini artık iron man 4 filminin ve serisinin çıkmayacağını açıkladı.

The Avengers 4 ne zaman vizyona girecek?

22 Nisan 2019

Kaptan Amerika serisi bitti mi?

Marvel evreninin Kaptan Amerika'sı (Captain America) Chris Evans Avengers'ın dördüncü filminden sonra serinin başka bir projesinde yer almayacağını ve uzun süredir canlandırdığı Steve Rogers karakterine veda edeceğini açıkladı.

Avengers endgame bitti mi?

Tony Stark ve Steve Rogers'ın hikayelerindeki farklılık tüm Marvel filmlerini içeren Infinity Saga'nın karakterini belirleyen öğelerden biri oldu ve iki hikaye de Avengers: Endgame'de sona erdi.

Endgame sonunda ne oluyor?

Endgame'in son yarım saatinde gerçekleşen savaşta Thanos'un eldiveninden sonsuzluk taşlarını alan Stark, daha önceden tasarladığı kendi eldivenine bu taşları yerleştirerek parmağını şıklatıyor ve Thanos'u ve ordusunu toza dönüştürüyor.

Tony Stark ne mühendisi?

Anthony Edward “TonyStark'ı çoğumuz Demir Adam kostümünün içindeki kurgusal karakter olarak tanıyoruz. Tony, 15 yaşında Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nün elektrik mühendisliği programına kabul ediliyor ve 2 doktora derecesi ile mezun oluyor.