AÖF ders videolarını nasıl izleyebilirim?

İçindekiler:

  1. AÖF ders videolarını nasıl izleyebilirim?
  2. AÖF ders kitaplarına nasıl ulaşabilirim?
  3. Aöf'ye ilk kayıt nasıl yapılır?
  4. Açık öğretim dersleri nasıl işlenir?
  5. Anadolu Üniversitesi Canlı ders nereden izlenir?
  6. AÖF ilk dönem kaç üniteden sorumluyuz?

AÖF ders videolarını nasıl izleyebilirim?

anadolu.edu.tr/ adresinden alabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra Derslerim başlığı altında kayıtlı olduğunuz dersleri ve bu dersler altında ders içeriklerini görebilirsiniz.

AÖF ders kitaplarına nasıl ulaşabilirim?

ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

Aöf'ye ilk kayıt nasıl yapılır?

Online başvurular http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamayacak. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp öğretim giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacak.

Açık öğretim dersleri nasıl işlenir?

Açıköğretim Fakültesi'nin İşleyişi Nasıldır? AÖF'de dersler kitle iletişim araçları yoluyla işlenir. TRT Okul kanalında her gün 12 saat süreyle açıköğretim dersleriyle ilgili yayınlar yapılarak, öğrencilere çeşitli konularda bilgiler aktarılmaktadır.

Anadolu Üniversitesi Canlı ders nereden izlenir?

Anadolum eKampüs'e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki "Canlı Ders Takvimi" alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır. Öğrencilerimiz derslere eş zamanlı olarak katılabilir, katılamadığı derslerin kayıtlarını Anadolum eKampüs'te Canlı Ders Kayıtları bağlantısından izleyebilirler.

AÖF ilk dönem kaç üniteden sorumluyuz?

Ara sınavına hazırlanan aöf öğrencileri final sınavına da çalışmış olacaktır. Çünkü açık öğretim ara sınavında 1ve 4 ünitenin sorumlu iken, final sınavında ise kitabın tamamından sorumlusunuz.