AÖL Online sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. AÖL Online sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  3. AÖL telafi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. AOL ek sınav ne zaman?
  6. Diploma nosu almış ne demek?

AÖL Online sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL ek sınavları 20 Ağustos'ta bitecek. Geçmiş sınavlar göz önüne alındığında sınav sonuçlarının 23 Ağustos haftasında ilan edilmesi bekleniyor.

Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

Sonuçlar ne zaman açıklanır? Sınava dair sonuçlar için bakanlıktan resmi bir açıklama gelmezken, bir önceki online sınavı 9 gün sonra açıklandı. Sınav sonucunun 16 Temmuz 2021 tarihinde açıklanması bekleniliyor.

AÖL telafi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL 3. dönem sınavları 7 Temmuz'da tamamlanmış, sınav sonuçları ise 14 Temmuz 2021 tarihinde açıklanmıştı. Bu bilgiler göz önüne alındığında telafi sınav sonuçlarının 4 Ağustos 2021 tarihinde yani bugün saat 14.00'da açıklanması bekleniyor.

Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu süre baz alındığında son sınavlar birlikte sonuçların 4 Eylül'de açıklanması bekleniyor. Açık öğretim lisesi 20 eğitim öğretim yılı ek sınavına ait kayıt yenileme işlemleri 9-13 ağustos 2021 tarihleri arasında yapılmıştı.

AOL ek sınav ne zaman?

Ek sınav için kayıt ücreti yatırdığı halde 16 - 20 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılan ek sınava katılamayan öğrenciler tekrar kayıt ücreti yatırmadan, herhangi bir nedenle kayıt yenileyemeyen öğrenciler ise 23-24 Ağustos 2021 tarihlerinde kayıtlarını yenileyip (kayıt ücreti yatırarak) 27 Ağustos 2021 tarihi saat 09.30' ...

Diploma nosu almış ne demek?

'DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ' NE DEMEK? 'Diploma nosu almış genel lise öğrencileri durumunda olan öğrencilerin sisteme giriş yetkileri yoktur. ' ibaresindeki 'diploma nosu almış genel lise öğrencileri', Sınavlar sonrasında mezun olmuş ve diploması basım aşamasına gelmiş öğrenciyi ifade eder.