Ütopya da kim şampiyon oldu?

İçindekiler:

  1. Ütopya da kim şampiyon oldu?
  2. Kuretülayn kimdir?
  3. Ütopya Altar ne yapıyor?
  4. Altar Gültekin kimdir?
  5. Kurretülayn Matur kiminle evli?
  6. Semih kiminle evlendi?

Ütopya da kim şampiyon oldu?

Yarışmanın tarihinde Ütopya hangarında yapılan finalinde 26 eski yarışmacının oylarıyla Tuncay, gazete satışlarıyla Semih, SMS oylamasıyla Tuncay Kes rakibini 2-1 yenerek şampiyon olmuştur.

Kuretülayn kimdir?

Babası Mardin'li olan Kurretülayn Matur'un annesi ise Ispartalı'dır. İstanbul Üniversitesinden mezun olan Kurretülayn Matur şimdilerde İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih Sanat tiyatrosunun oyuncu kadrosunda yer almaktadır. 1.64 boyunda olan Kurretülayn Matur Semih Öztürk ile dünya evine girdi.

Ütopya Altar ne yapıyor?

Endüstriyel tasarımcı olan Altar, sürekli bir şeyler icat ettiğini ve bunun Ütopya'da çok işine yarayacağını düşünüyor. 1.75 boyunda olan Altar Gültekin, heykel yapmak, marangozluk, taş baskı, maket yapmak, resim çizmek, spor yapmak gibi işlerden hoşlanmaktadır.

Altar Gültekin kimdir?

Altar Gültekin, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Endüstriyel tasarımcı olan Altar, sürekli bir şeyler icat ettiğini ve bunun Ütopya adlı yarışmada çok işine yarayacağını düşünür. Altar Gültekin, heykel yapmak, marangozluk, taş baskı, maket yapmak, resim çizmek, spor yapmak gibi işlerden hoşlanmaktadır.

Kurretülayn Matur kiminle evli?

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur hakkında bilgiler İstanbul Üniversitesi mezunudur ve İstanbul'da yaşamaktadır. İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih sanat tiyatrosunun oyuncularından biridir. Kurretülayn Matur, daha önce tiyatro, dizi ve reklamlarında oynadı.

Semih kiminle evlendi?

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur hakkında bilgiler Kurretülayn Matur, tarihinde Ankara'da Keçiören'de dünyaya geldi. Kurretülayn Arapça'da Nur Gözlü demektir.