4453 nitelik kodu nedir?

İçindekiler:

  1. 4453 nitelik kodu nedir?
  2. 7257 nitelik kodu nasıl alınır?
  3. KPSS 4463 nitelik kodu nedir?
  4. Iktisat mezunları hangi kodları tercih edebilir?
  5. Maliye mezunu hangi nitelik kodu?
  6. Paramedik kodu kaç?
  7. Tercih yaparken program kodu nedir?
  8. Nitelik kodları nasıl bulunur?
  9. Paramedik üniversitede ne diye geçiyor?
  10. Adalet mezunları hangi kodları tercih edebilir?
  11. KPSS tercih kılavuzunda aranan nitelik ne demek?
  12. 7113 nitelik kodu nedir?
  13. ÖSYM tercih kodu nedir?
  14. 7368 kodu ne?
  15. Nitelik kodları ne anlama geliyor?
  16. Işletme lisans mezunları hangi kodları tercih edebilir?
  17. ATT ne diye geçiyor?
  18. Paramedik hangi dersler var?

4453 nitelik kodu nedir?

4453 nitelik kodu: Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olma şartını ifade etmektedir.

7257 nitelik kodu nasıl alınır?

7257 nitelik koduna girmek için kişilerin arazi koşullarında çalışmaya elverişli bir sağlığa, güce, vücuda ve isteğe sahip olması gerekir. Arazi koşulları kolay olan koşullar değildir. Bunun için bu bireylerin dayanıklı olması gerekmektedir. Vücut dirençlerinin yüksek olması gerekir.

KPSS 4463 nitelik kodu nedir?

4463 NİTELİK KODU NEDİR? Bankacılık lisans programından mezun olan adayların tercih yapması gereken nitelik kodudur. 4429 NİTELİK KODU NEDİR? 4429 nitelik kodunu kapsayan tercihlerde 'çalışma ekonomisi ve endüstri İlişkileri' lisans programından mezun olma şartı aranır.

Iktisat mezunları hangi kodları tercih edebilir?

4421 NİTELİK KODU: ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi lisans programlarının birinden mezun olmak.

Maliye mezunu hangi nitelik kodu?

4431 NİTELİK KODU: İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama lisans programlarının birinden mezun olmak.

Paramedik kodu kaç?

3005 nitelik kodu: Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olanların tercihte bulunabileceği anlamı geliyor.

Tercih yaparken program kodu nedir?

Tercih kodu, tercih edilecek olan okulun bölümünün kodudur. Her üniversitenin adından sonra bu üniversitede bulunan programların kodları, bu programların adları yer almaktadır. Adaylar puanlarını ve mezun oldukları okul türlerini göz önünde tutarak hangi tablolardan tercih yapabileceklerini belirleyeceklerdir.

Nitelik kodları nasıl bulunur?

Nitelik kodu bulma: Nitelik kodunu bulabilmek için Aday İşlemleri Sistemine giriş yapmanız lazım. Daha sonra eğitim bilgilerim alanından Ön Lisans/Ortaöğretim düzeyi üzerinden mezun olunan bölüm yanında bulunan koddur. Böylelikle nitelik kodu nedir sorusunu cevaplamış oluyoruz.

Paramedik üniversitede ne diye geçiyor?

Paramedik, diğer adı ile Acil Tıp Teknikeri, acil tıbbi durumlarda hasta veya yaralılara bakım yapan meslek grubuna verilen unvandır.

Adalet mezunları hangi kodları tercih edebilir?

3003 NİTELİK KODU NEDİR? 3003 nitelik kodu ile adayların “Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan” mezun olmaları talep edilmektedir.

KPSS tercih kılavuzunda aranan nitelik ne demek?

KPSS TERCİH KILAVUZU NİTELİK KODLARI NE DEMEK? Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.

7113 nitelik kodu nedir?

7113 kodu da KPSS özel şart kodlarından bir tanesidir. KPSS 7113 nitelik kodunun özel şartı en az D seviyesi İngilizce bilmektir. Adayın başvuracağı kurum İngilizce şartını sunmaktadır. Eğer birey yeterli seviyede İngilizce bilmiyorsa tercih sonrası yapılacak olan mülakatlarda elenebilir.

ÖSYM tercih kodu nedir?

Tercih kodu, açılan tercih ekranında yukarıdaki arama kısmına tercih edilecek olan okulun isminin yazılmasıyla seçilen okulun ilgili okulun bölümünün kodudur.

7368 kodu ne?

7368 nitelik kodu: T.C. Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün Başvurma Özel Şartları Bölümünde yer alan şartların tümüdür.

Nitelik kodları ne anlama geliyor?

Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.

Işletme lisans mezunları hangi kodları tercih edebilir?

Aşağıda özel nitelik kodları ile belirtilen lisans mezunlarının tamamı 4431 nitelik kodu olan kadro ve pozisyonlara tercih işleminde bulunabilir.
  • 3226 - İşletme / İşletmecilik.
  • 3361 - Yönetim Bilişim Sistemleri.
  • 3381 - Muhasebe-Finansman.
  • 5123 - Muhasebe ve Finansal Yönetim / Muhasebe ve Finans Yönetimi.
  • 8207 - İş İdaresi.
Daha fazla öğe...

ATT ne diye geçiyor?

Üniversitelerin 2 yıllık, İlk ve Acil Yardım Paramedik (ATT) Bölümünden mezun olan bireyler bazı şartları yerine getirmek suretiyle paramedik olmaya hak kazanırlar.

Paramedik hangi dersler var?

İlk ve Acil Yardım Programında birinci yarıyılda verilen dersler; Anatomi, Fizyoloji, Tıbbi Terminoloji, Acil Hasta Bakımı I, Acil Sağlık Hizmetleri I, Üniversite Kültürü I, Pozitif Psikoloji ve İletişim Becerileri, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, İngilizce I.