GIF kopyalama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. GIF kopyalama nasıl yapılır?
  2. Whatsappta GIF nasıl yapılır?
  3. Giphy nasıl GIF yüklenir?
  4. Instagram Story GIF nasıl yüklenir?
  5. I Phone GIF nasıl indirilir?
  6. Twitterdan GIF nasıl kaydedilir?
  7. Facebook GIF nasıl yapılır?
  8. iPhone GIF nasıl yüklenir?
  9. WhatsApp GIF nereden alınır?
  10. Instagram için GIF nasıl yapılır?
  11. Instagramda Gifler nerede?
  12. WhatsApp GIF nasıl yapılır iPhone?
  13. iPhone GIF nasıl indirilir?
  14. Video gif nasıl yapılır?
  15. Twitter gif nasıl indirilir?

GIF kopyalama nasıl yapılır?

Resme sağ tıklayın ve seçin Resmi Farklı Kaydet veya Resmi Farklı Kaydet ve GIF için bir hedef klasör seçin. Görüntünün Web tarayıcısından kopyalanması, tüm GIF'yi değil, yalnızca tek bir kareyi kopyalar. GIF'i bilgisayarınıza kaydedin.credit: Ekran görüntüsü, Giphy.com'un izniyle.

Whatsappta GIF nasıl yapılır?

Nasıl GIF gönderilir
  1. WhatsApp'ı açın.
  2. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  3. Çıkartmalar > GIF'e dokunun.
  4. Ardından aşağıdakilerden birine dokunabilirsiniz: Belirli bir GIF'i aratmak için Ara'ya dokunun. ...
  5. Göndermek istediğiniz GIF'i seçin ve dokunun.
  6. Gönder'e dokunun.

Giphy nasıl GIF yüklenir?

GIPHY Cam'i açıp Kamera ikonuna tıklayın ve videoyu seçin ya da o anda kendiniz kaydedin. Ardından yollamak istediğiniz GIF'i seçerek '>' tuşu ile GIF formatına dönüştürün. Next butonu ile Instagram'ın kabul ettiği bir video formatına çevirin.

Instagram Story GIF nasıl yüklenir?

Adım 1: Paylaşmak istediğiniz GIF dosyasını Kamera Rulosu'na kaydedin. Adım 2: GifLab'ı açın ve "GIF to Instagram"ı seçin. Adım 3: Yüklemek istediğiniz GIF'i seçin ve oynatma hızını ayarlayın. Adım 4: "Save and share on Instagram"a basın.

I Phone GIF nasıl indirilir?

Mesajlar'ı açın. Daha önce gönderilen ve kaydetmek istediğiniz GIF'i içeren mesajı açın. GIF'i basılı tutun, ardından Kaydet'e dokunun. iPhone 6s veya sonraki bir modelini kullanıyorsanız GIF'i kaydetmek için 3D Touch'ı kullanabilirsiniz. GIF'e sertçe basın, parmağınızı yukarı kaydırın ve Kaydet'e dokunun.

Twitterdan GIF nasıl kaydedilir?

Twitter uygulamasından kaydetmek istediğiniz GIF'in URL'sini kopyalayın (tweet ayrıntılarını genişletin, ardından menüden daha fazlasını tıklayın ve Tweet'e bağlantıyı kopyala'yı seçin) TWEET2GIF mobil uygulamasını açın. Kopyalanan URL'yi uygulamaya yapıştırmanız yeterlidir.

Facebook GIF nasıl yapılır?

Başlamak için Facebook'tan indirmek istediğiniz GIF'i bulun ve simgesine dokunun.
  1. ess altında bağlantı bulundu (Örneğin.
  2. Giphy ) popüler sosyal ağın dahili tarayıcısında görüntülemek için. Ardından, parmağınızı GIF üzerinde basılı tutun ve açılan menüde komuta dokunun.
  3. Resmi kaydet. ...
  4. Fotoğraf iOS.

iPhone GIF nasıl yüklenir?

GIF'i basılı tutun, ardından Kaydet'e dokunun. iPhone 6s veya sonraki bir modelini kullanıyorsanız GIF'i kaydetmek için 3D Touch'ı kullanabilirsiniz. GIF'e sertçe basın, parmağınızı yukarı kaydırın ve Kaydet'e dokunun.

WhatsApp GIF nereden alınır?

Peki bu GIF'leri nerden bulacağız? 🙂 Şu anda GIF göndermek için kullanabileceğimiz en kolay yöntem GIPHY adlı uygulamayı kullanmak. GIPHY sayesine farklı konularda binlerce GIF'e ulaşabiliyor, beğendğimiz GIF'i WhatsApp ile gönderebiliyoruz.

Instagram için GIF nasıl yapılır?

Basitçe bir fotoğraf veya video çekin, Etiket düğmesine dokunun ve GIF seçeneğini açın. Ardından, kullandığınız etiketlerden birini veya birkaçını yazarak GIF etiketlerinizi arayın.

Instagramda Gifler nerede?

Fotoğraf ya da videonuzu paylaşıma hazır hale getirdikten sonra hikaye düzenlemenin sağ üstündeki etiket (gülen yüz ikonu) ikonuna dokunun. Ekrana gelen seçeneklerden GIF'i seçin. Listelenen Gif'lerden dilediğinizi seçin ve hikayenizde dilediğiniz yere yerleştirin.

WhatsApp GIF nasıl yapılır iPhone?

Güncellemeyle birlikte iPhone'unuzla çektiğiniz Live Photos'u WhatsApp'ta 3D Touch ile seçip, yukarı sürüklediğinizde fotoğraf ya da GIF ile paylaşma seçeneğini görüyorsunuz. GIF ile paylaş'ı tercih ederseniz WhatsApp bu görselleri doğrudan GIF formatına dönüştürüp, karşı taraf ile paylaşıyor.

iPhone GIF nasıl indirilir?

Mesajlar'ı açın. Daha önce gönderilen ve kaydetmek istediğiniz GIF'i içeren mesajı açın. GIF'i basılı tutun, ardından Kaydet'e dokunun. iPhone 6s veya sonraki bir modelini kullanıyorsanız GIF'i kaydetmek için 3D Touch'ı kullanabilirsiniz. GIF'e sertçe basın, parmağınızı yukarı kaydırın ve Kaydet'e dokunun.

Video gif nasıl yapılır?

Kayıt butonuna basılı tutarak dilediğiniz uzunlukta bir video çekin. Elbette bir GIF uzunluğunda olmasına dikkat etmelisiniz. Videonuzu çektikten sonra karşınıza çıkan gönderim ekranında GIF ve video seçenekleri göreceksiniz. GIF seçeneğine dokunun.

Twitter gif nasıl indirilir?

Şu basit adımları izleyin:
  1. Twitter'dan kaydetmek istediğiniz GIF'in URL'sini kopyalayın.
  2. “Ezgif.com/optimize” adresine gidin.
  3. Kopyalanan URL'yi "VEYA resim URL'sini yapıştırın" yazan metin kutusuna yapıştırın:
  4. Ardından “Yükle!” Seçeneğini tıklayın.
Daha fazla öğe...