Selçuk Üniversitesi formasyon başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Selçuk Üniversitesi formasyon başvuruları ne zaman?
  2. Formasyon belgesi nasıl sorgulanır?
  3. Selçuk Üniversitesi online mi?
  4. Pedagojik formasyon Belgesi e devlette görünür mü?
  5. Pedagojik formasyon Belgesi nasıl alınır?

Selçuk Üniversitesi formasyon başvuruları ne zaman?

Başvuru Süreci: Ön başvurular - (saat:23:59'a kadar) tarihleri arası başvurular online olarak yapılacaktır. Kayıt Hakkı Kazananların İlanı: tarihinde kesin kayıt hakkı kazanan asıl aday listeleri https://kmu.edu.tr/formasyon adresinden ilan edilecektir.

Formasyon belgesi nasıl sorgulanır?

Formasyon sonuçlarına ise açıklanmasının ardından ÖSYM'nin resmi internet sitesi (https://sonuc.osym.gov.tr/) adresinden ulaşabilirsiniz. Pedagojik formasyon sonuçları öğren sorgulama ekranına anında takvimegitim.com adresimizden de ulaşmanız mümkün.

Selçuk Üniversitesi online mi?

Eken, “2020-2021 güz yarıyılında tamamen uzaktan eğitime geçilmiş olup dersin senkron veya asenkron işlenmesi, dersi veren öğretim elemanlarının isteğine bırakılmıştı. Sağlık Bilimleri ile ilgili birimlerde ise teorik dersler uzaktan verilmiş olup uygulamalı dersler yüz yüze yapıldı.

Pedagojik formasyon Belgesi e devlette görünür mü?

Eğer MEB'e öğretmenlik başvurusu yaptığınızda formasyon bilginiz yok uyarısı alırsanız formasyon@duzce.edu.tr e-posta adresine TC kimlik numaranız ve formasyon belgenizin resmini atarak bilgi veriniz. Ancak sertifikanızı e-devlette sizin görebileceğiniz herhangi bir ekran yoktur.

Pedagojik formasyon Belgesi nasıl alınır?

Lisans mezunuysanız, mezuniyet ortalamanızın en az 2,5/4 olması gerekmektedir. Yurt dışındaki üniversitelerde eğitim görenlerin YÖK tarafından tanınan bir denklik belgesi almaları gerekir. Bunun ardından formasyon programına başvurabilirler. AÖF mezunları da bu şartları karşılıyorsa formasyon programına başvurabilir.