Mani nin eş anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Mani nin eş anlamı nedir?
  2. Yadsıma eş anlamlısı nedir?
  3. Engel sözcüğünün eş anlamı nedir?
  4. Yapay kelimesinin zıt anlamı nedir?
  5. Etkilinin eş anlamı nedir?
  6. Mağlupun zıt anlamı nedir?
  7. Yapay Doğal eş mi zıt mı?
  8. Evin eş anlamlısı nedir kısa?
  9. Magnum un zıt anlamı nedir?
  10. Yapay kelimesinin eş anlam zıt anlamlısı nedir?
  11. Doğal kelimesinin eş ve zıt anlamlısı nedir?
  12. Evin eş anlamı nedir evin eş anlamı nedir?
  13. Giriş kelimesinin zıttı nedir?

Mani nin eş anlamı nedir?

Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız kelimelerden biri olan engel, mani ile anlamlıdır. Örnek Cümleler: 1- Onu son kez görmeme engel olamazsın.

Yadsıma eş anlamlısı nedir?

Eş anlamlısı olarak da inkâr etmek kabul ediliyor.

Engel sözcüğünün eş anlamı nedir?

Engel kelimesinin eş anlamı olan sözcükler hakkında sizlere bilgiler derledik. Engel sözcüğünün yerine birçok kelime kullanılabilir. Çetin, güçlük ve handikap sözcükleri engel sözcüğünün yerine tercih edilebilecek kelime türleridir.

Yapay kelimesinin zıt anlamı nedir?

Yapay kelimesinin zıt anlamlısı; doğaldır. Doğal kelimesi ile yapay kelimesi her yerde zıt anlamları şeklinde tanımlanmıştır.

Etkilinin eş anlamı nedir?

Etkinin eş anlamlısı hakkında detaylar. Türk Dil Kurumu açısından ele alındığında etki kelimesine karşılık eş anlamlısı olarak 'tesir' sözcüğü çıkmaktadır.

Mağlupun zıt anlamı nedir?

Mağlup kelimesi, cümleler içerisinde karşılaşılan kelimelerin içerisinde bulunur. Bununla beraber anlamını bilen kişiler, mağlup kelimesinin zıt anlamını merak etmektedirler. Mağlup kelimesinin zıt anlamı, galiptir. Mağlup ile galip kelimeleri zıt anlamlıdır.

Yapay Doğal eş mi zıt mı?

Doğal kelimesi Türkçe bir kelimedir. Fransızca Natürel kelimesi ile aynı anlamı barındırmaktadır. Doğal kelimesinin zıt anlamlı kelimesi ise yapay ve suni kelimeleridir.

Evin eş anlamlısı nedir kısa?

Ev kelimesinin eş anlamlısı hane, konut, aile, beyit, mekan, ocak kelimeleridir. Ev kelimesinin anlamı Türk Dil Kurumu sözlüğünde bulmak mümkündür. Ev kelimesinin sözlük anlamı aşağıdaki gibidir: - Bir ailenin oturabileceği şekilde yapılmış bir yapıt.

Magnum un zıt anlamı nedir?

MAĞLUBUN ZIT ANLAMLISI OLAN SÖZCÜK Mağlubun kelimesinin zıt anlamlısı galiptir.

Yapay kelimesinin eş anlam zıt anlamlısı nedir?

Yapay kelimesi; doğal olmayan, doğada karşılaşıldığından farklı olan anlamlarına gelmektedir. Bu vaziyette yapay kelimesinin zıt anlamı; doğal şeklindedir. Türk Dil Kurumu İnternet sitesinde yapay sözcüğü, doğal olarak belirtilmiştir. Yapay kelimesinin zıt anlamlısı; doğaldır.

Doğal kelimesinin eş ve zıt anlamlısı nedir?

Sizlere bu konuyu detayları ile inceledik. Doğal kelimesi Türkçe bir kelimedir. Fransızca Natürel kelimesi ile aynı anlamı barındırmaktadır. Doğal kelimesinin zıt anlamlı kelimesi ise yapay ve suni kelimeleridir.

Evin eş anlamı nedir evin eş anlamı nedir?

Ev kelimesinin eş anlamlısı hane, konut, aile, beyit, mekan, ocak kelimeleridir. Ev kelimesinin anlamı Türk Dil Kurumu sözlüğünde bulmak mümkündür.

Giriş kelimesinin zıttı nedir?

Girişin Zıt Anlamı Olan Kelimeler Nelerdir? Girişin karşıt anlamı olan kelime çıkış kelimesidir. Her girişi olan bir binanın bir çıkışı olmaktadır.