TV+ Şifre Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. TV+ Şifre Nasıl Alınır?
  2. Turkcell TV de PIN kodu nedir?
  3. TV Plus Kanal Pin kodu nasıl alınır?
  4. Turkcell TV Pin kodu nasıl alınır?
  5. TV+ Kayıt ücretli mi?
  6. TV Plus bilgisayardan nasıl izlenir?
  7. PUK kodu nereden alınır?
  8. Platinum temel TV+ 5 GB paketi nasıl kullanılır?
  9. Turkcell cayma bedeli nasıl öğrenebilirim?

TV+ Şifre Nasıl Alınır?

Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz. Gönderdiğiniz kısa mesaj tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell TV de PIN kodu nedir?

PIN numaranız 1234 olarak tanımlanmıştır.

TV Plus Kanal Pin kodu nasıl alınır?

Turkcell müşterisiyseniz, şifrelerinizi SIFRE yazıp 2200'a​ ücretsiz mesaj atarak alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp 05327552222'ye​ kısa mesaj atarak alabilirsiniz.

Turkcell TV Pin kodu nasıl alınır?

Servisler. TV+ için şifremi nereden alabilirim? Turkcell abonesiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj göndererek şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell abonesi değilseniz SIFRE yazıp 05327552222'ye kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV+ Kayıt ücretli mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz. +Ek Profil Paketi ile ekstra 1 ek profil oluşturma hakkı alabilirsiniz.

TV Plus bilgisayardan nasıl izlenir?

TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm cihazlarda, Android (5.0 ve üzeri) cihazlarda desteklenmektedir. Bilgisayardan izlemek için Internet Explorer 9 (Windows7 ve üzeri), Firefox v40 ve üzeri (Windows 7 ve üzeri), Yandex v15 ve üzeri, Google Chrome v42 ve üzeri(Windows7 ve üzeri)* kullanabilirsiniz.

PUK kodu nereden alınır?

PUK kodları sim kartın ait olduğu operatörün müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca İnternet sitesinden de PUK kodu öğrenilmesi mümkündür.

Platinum temel TV+ 5 GB paketi nasıl kullanılır?

Temel TV+ 5GB Paketi : TEMELTV5GB yazıp 2200'a göndererek 5 GB internetiyle birlikte aylık 18,'den fazla canlı TV kanalı, sevdiğiniz spor, belgesel ve çocuk programları, s"Tadımlık Filmler" kategorisindeki filmleri ve çok daha fazlası cebinizde!

Turkcell cayma bedeli nasıl öğrenebilirim?

Turkcell Cayma Bedeli Öğrenme Turkcell cayma bedeli sorgulama ve hesaplama için Turkcell müşteri hizmetleri numarası olan 05 numarasını arayabilir. Turkcell bayilerine yada dijital operatör uygulaması üzerinden kaç ayınız kaldığını ve taahhüt bitiş tarihini görebilirsiniz.