Postamı nasıl takip edebilirim?

İçindekiler:

  1. Postamı nasıl takip edebilirim?
  2. PTT APS takip nasıl yapılır?
  3. PTT APS ne demek?
  4. PTT kargo nasıl sorgulanır?
  5. APS ile bir evrak kaç günde gider?
  6. Acele Posta Servisi ne kadar?
  7. APS ile mektup kaç günde gider?
  8. PTT APS kaç TL?
  9. PTT kargo ile yurtdışından kaç günde gelir?
  10. PTT kargo takip numarası nasıl öğrenilir?
  11. PTT barkod numarası nasıl öğrenilir?

Postamı nasıl takip edebilirim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

PTT APS takip nasıl yapılır?

PTT APS Sorgusunu Telefonla Nasıl Yaparım? Telefonla PTT APS sorgusu yapmak için 4 nolu hattı aramanız gerekmektedir. işlem için sadece kargo takip numaranızı söylemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca kargo takip numarasını unutmanız halinde de bu şekilde kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

PTT APS ne demek?

APS PTT'ye ait olan özel bir hizmettir. Uzun adıyla acele posta servisi olarak ifade edilir. Özellikle alıcısına en hızlı şekilde ulaşılması istenen gönderiler adına kurulmuş olan bir servistir.

PTT kargo nasıl sorgulanır?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

APS ile bir evrak kaç günde gider?

APS Kargo ile paketler 1 günde adrese teslim edilebilir. APS kargo en uzak noktaya ise 3 gün içinde ulaşır.

Acele Posta Servisi ne kadar?

ACELE POSTA SERVİSİ
ACELE POSTA SERVİSİ ÜCRET TARİFESİ
YURT İÇİ
150 Grama Kadar13.50 TL
2100 Grama Kadar14.00 TL
3250 Grama Kadar14.50 TL
16 satır daha

APS ile mektup kaç günde gider?

PTT'ye bu da yetmiyor olacak ki, APS gönderiler 23-48 saat gibi bir sürede adrese teslim edilmesi gerekirken; en erken dört beş günde yerine ulaştırılıyor. Taahhütlü mektupların hızı ise, normal posta hızında oluyor. Tek farkı mektup adrese ulaşmadığında, elimizdeki gönderi kağıdıyla postanın akıbetini araştırabilmek!

PTT APS kaç TL?

PTT'den alınan bilgilere göre genel fiyatlandırılma şöyle; PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

PTT kargo ile yurtdışından kaç günde gelir?

Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç(3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte ...

PTT kargo takip numarası nasıl öğrenilir?

İnternetten http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ adresine giriş yapın. Açılan sayfada kargo takip bölümü gelerek PTT takip numarasını (barkod numarası) yazarak kargo takibi yapabilirsiniz.

PTT barkod numarası nasıl öğrenilir?

PTT KARGO TEBLİGAT BARKOD NUMARASI SORGULAMA İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin. 13 haneli kargo barkod numarasını açılan pencerede gerekli boşluğa yazın. Sağ tarafta mavi renkli kutuda yer alan "Sorgula" sekmesine tıklayın ve kargonuzla ilgili bilgileri görüntüleyin.