Allergodil burun spreyi ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Allergodil burun spreyi ne için kullanılır?
  2. Allergodil damla nedir ne için kullanılır?
  3. Nazofix burun spreyi ne için kullanılır?
  4. Azelastin hidroklorür nedir?
  5. Efemoline ne kadar süre kullanılmalı?
  6. Dalman burun spreyi ne kadar kullanılır?
  7. Nazoster burun spreyi nedir?
  8. Otrivine nedir ne için kullanılır?
  9. Nasonex günde kaç kez kullanılır?
  10. Mometix aq ne için kullanılır?
  11. Rinoclenil sprey nedir ne için kullanılır?
  12. Rinoclenil sprey çocuklara kullanılır mı?
  13. Efemoline ne demek?
  14. Lotemax Bausch and Lomb nedir?
  15. Nazoster burun spreyi kaç gün kullanılır?

Allergodil burun spreyi ne için kullanılır?

ALLERGODİL*, 10 ml berrak, çözelti içeren cam şişelerde sunulan anti-alerjik bir burun spreyidir. ALLERGODIL*, etkin madde olarak her bir püskürtmede 0.14 mg azelastin hidroklorür içermektedir. Azelastin, alerji belirtilerini gidermede kullanılan anti-alerjik bir ilaçtır. Page 2 .

Allergodil damla nedir ne için kullanılır?

12 yaş ve üzeri çocuklarda ve erişkinlerde gözlerdeki mevsimsel olmayan (perenial) alerjik şikayetlerde (konjuktiva enflamasyonu, konjunktivit) ortaya çıkan kızarıklık, kaşıntı, göz yaşarması gibi belirtilerin tedavisinde kullanılır.

Nazofix burun spreyi ne için kullanılır?

nasonex muadilidir. bahar aylarında saman nezlesi gibi durumlar için birebir. günde bir kere kullanın ve farkı görün. ilk bakışta, bir burun spreyinden beklenmeyecek yan etkilere sahip ilaç; ağrılı adet kanaması ya da depresyon gibi.

Azelastin hidroklorür nedir?

Azelastin, alerji belirtilerini gidermede kullanılan anti-alerjik bir ilaçtır. NAZETİN, mevsimsel ve mevsimsel olmayan alerjik nezlenin (rinit) (burun kaşıntısı, hapşırma, burun tıkanıklığı, burun akıntısı) belirtilerinin tedavisinde kullanılır.

Efemoline ne kadar süre kullanılmalı?

EFEMOLINE'i çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. 25°C'nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Kullanmadan önce iyiyce çalkalayınız. Şişe açıldıktan sonra 15 gün içerisinde kullanılmalıdır.

Dalman burun spreyi ne kadar kullanılır?

Doktorunuz dozun, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez her bir burun deliğ ine Page 5 5 / 11 2 spreye çıkarılmasını tavsiye edebilir. Maksimum günlük doz her burun deliğ ine 4 püskürtmeyi geçmemelidir. 4-11 yaş arası çocuklar Olağ an doz günde bir kez tercihen sabahları her bir burun deliğ ine 1 spreydir.

Nazoster burun spreyi nedir?

Mometazon furoatın küçük miktarları burun içine püskürtüldüğü zaman, burundaki iltihabı, kaşıntıyı, tıkanıklığı ve hapşırığı gidermeye yardımcı olur. rinit olarak da bilinir) ve yıl boyu devam eden rinit (burun iltihabı) semptomlarının tedavisinde kullanılır. profilaksisinde (önlenmesinde) endikedir.

Otrivine nedir ne için kullanılır?

OTRIVINE, etkin madde olarak her 1 ml'sinde 1 mg ksilometazolin hidroklorür içeren, burun spreyi formunda bir ilaçtır. OTRIVINE, burun tıkanıklığını hızla gideren, burun kan damarlarını daraltarak etki gösteren bir ilaç olup, dekonjestan olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

Nasonex günde kaç kez kullanılır?

Günde iki kez uygulamayla 5-6 hafta içinde semptomlarda hiçbir iyileşme olmazsa, NASONEX yerine kullanılabilecek diğer tedavileri görüşmek üzere doktorunuza başvurmalısınız. Uygulama yolu ve metodu: Nazal Spreyin kullanıma hazırlanması: NASONEX Nazal Sprey'de burnu koruyan ve temiz kalmasını sağlayan toz kapağı vardır.

Mometix aq ne için kullanılır?

MOMETİX AQ erişkinlerde; Mevsimsel alerjik rinit ya da yıl boyu süren rinit tedavisi: Her burun deliğine günde bir kez iki püskürtme (50 mikrogram/1 püskürtme) olarak uygulanır.

Rinoclenil sprey nedir ne için kullanılır?

Burun içine uygulanan herbir püskürtme dozu, 100 mikrogram beklometazon dipropiyonat içerir. RİNOCLENİL®; yıl boyunca devam eden nezle (Pereniyal Alerjik Rinit), saman nezlesi (Mevsimsel Alerjik Rinit) ve burun mukozasında görülen daimi akıntı ve tıkanıklığın (Vazomotor Rinit) tedavisinde ve önlenmesinde kullanılır.

Rinoclenil sprey çocuklara kullanılır mı?

Yetişkinler ve 6 yaş üzerindeki çocuklar için kullanım günde bir kez her burun deliğine iki püskürtmedir. Ayrıca her burun deliğine günde 3 veya 4 kez birer püskürtme yapılabilir. Ancak günlük toplam doz 4 püskürtmeyi geçmemelidir. Tam bir tedavi için RİNOCLENİL®'i düzenli kullanınız.

Efemoline ne demek?

EFEMOLINE oftalmolojikler olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir ve gözünüzde meydana gelen alerji, bulaşıcı olmayan konjonktivit (bir çeşit göz iltihabı) ve gözün saydam cisminin (kornea) iltihabı veya bulaşıcı olmayan iltihaplanmanın (enflamasyon) tedavisi için kullanılır.

Lotemax Bausch and Lomb nedir?

Gözde çeşitli uyaranlar ile ortaya çıkan iltihabı (kızarıklık, ağrı, şişkinlik, kaşıntı vb.) ortadan kaldırmaktadır. Bu amaçla, - gözdeki çeşitli yapıların alerjik ve iltihabi hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Ayrıca, göz cerrahisini takiben ameliyat sonrası oluşan iltihabın tedavisinde de kullanılır.

Nazoster burun spreyi kaç gün kullanılır?

18 yaş ve üzeri erişkinlerde klasik başlangıç dozu günde bir kez her iki burun deliğine iki püskürtmedir. Semptomlar 5-6 hafta içinde kontrol altına alınamazsa doz, günde iki kez her iki burun deliğine iki püskürtmeye çıkarılabilir.