Survivor da eleme adayları kim oldu?

İçindekiler:

  1. Survivor da eleme adayları kim oldu?
  2. Survivor 1 dokunulmazlığı kim kazandı?
  3. Survivor 6 Temmuz 2020 dokunulmazlığı kim kazandı?
  4. Mavi takımda kim aday oldu?
  5. Survivor 2016 Final koltuğuna kim oturdu?
  6. Yarı finale kim kaldı?
  7. Survivor 2020 son dokunulmazlığı kim kazandı?
  8. Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kim aldı?
  9. Aleyna kimi aday gosterdi?

Survivor da eleme adayları kim oldu?

Eleme, Dora, Aleyna ve İsmail arasında olacak. Yarışmada haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan İsmail, mavi takımdan Dora'nın ismini söylemişti. İkinci dokunulmazlığı kazanan Poyraz ise kırmızı takımdan Aleyna demişti.

Survivor 1 dokunulmazlığı kim kazandı?

Dokunulmazlık finaline çıkan ilk isim Poyraz'ı 5-4 yenen Aleyna oldu. Günün diğer finalisti ise İsmail Balaban oldu. Bu ikili, performans oyunu sonrasında dokunulmazlık oyun finalinde de karşı karşıya geldi. Mükemmel mücadelede kazanan Aleyna Kalaycıoğlu oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

Survivor 6 Temmuz 2020 dokunulmazlığı kim kazandı?

Dün yapılan ilk dokunulmazlık mücadelesini Sercan Yıldırım kazanmış ve eleme adayı olarak Berkan'ı söylemişti. Bu akşamki nefes kesen 2. dokunulmazlık oyununu ise Cemal Can kazanmayı başardı. Cemal Can, konseyde ikinci eleme adayı olarak Sercan Yıldırım ismini verdi.

Mavi takımda kim aday oldu?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ı seçti. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.

Survivor 2016 Final koltuğuna kim oturdu?

Survivor 2021'de altı aylık maratonun sonunda Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in yarı finalde elenmesinin ardından İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz final koltuğuna oturdu.

Yarı finale kim kaldı?

Atışlarda Aleyna'ya üstün gelen Ayşe skoru 9'a getirirken Aleyna ise çok sayıda sayı kaybetti. Üst üste sayı kaybeden Aleyna oyunu rakibi Ayşe'ye kaptırdı. Final anında Ayşe 9 sayı üstünlüğü ile yarı final oyununu kazanan isim oldu. Böylece Survivor'da yarı finale kalan yarışmacılar İsmail ve Ayşe oldu.

Survivor 2020 son dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2020'nin 128. bölümünde oynanan 3. bireysel dokunulmazlık oyununda Sercan ve Elif finalde karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede Sercan rakibi Elif'i eleyerek bireysel dokunulmazlığı kazandı. Bu hafta 2. kez dokunulmazlığı kazanan Sercan, toplamda 6 kez Survivor dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kim aldı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? Survivor'da dokunulmazlık oyununda yarı finale yükselen ilk isim mavi takımdan Ayşe olurken ikinci isim kırmızı takımdan İsmail oldu. Finalde ise kırmızı takımdan İsmail Balaban, Ayşe'yi 5-1 yenerek haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan isim oldu.

Aleyna kimi aday gosterdi?

SMS birincisi olan Poyraz, Aleyna Kalaycıoğlu'nu aday olarak gösterdi. Ünlüler birincisi İsmail ise Çağrı'yı 5. aday olarak söyledi.