Aidata tablet nerenin malı?

İçindekiler:

  1. Aidata tablet nerenin malı?
  2. Aidata tablet fiyatları kaç TL?
  3. Aidata alim 10 tablet kac gb?
  4. Aidata Tablet Kimin?
  5. Aidata tablet hangi kargo ile çalışıyor?
  6. Aidata tablet 64 GB kaç ram?
  7. MEB SIM kart kaç gb?
  8. Aidata nasıl bir marka?
  9. Aidata tablet servise nasıl gönderilir?
  10. MEB tableti Garantiye girer mi?
  11. MSI hangi ülkeye ait?
  12. Aidata tablet nedir?
  13. Meb'in verdiği sim kart nasıl kullanılır?
  14. Ebanın verdiği internet nasıl alınır?
  15. Aidata nerenin markası?
  16. Aidata okul tablet garantiye nasıl gönderilir?
  17. MSI Türk markası mı?
  18. MSI Türk firması mı?

Aidata tablet nerenin malı?

Türkiye'de Bilgi Teknolojileri sektörünün öncülerinden olan Aidata markalı bilgisayarlar, 1986 yılında Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde üretilmeye başlandı.

Aidata tablet fiyatları kaç TL?

AİDATA ALİM 10 TABLET
  • Fiyat 1.999 TL.
  • İlan Tarihi 01 Temmuz 2021.
  • İlan No 935461124.
  • Ekran Boyutu 10 ''
  • Dahili Hafıza 64 GB.
  • İşletim Sistemi Android.
  • SIM Kart Desteği Var.
  • Renk Siyah.
Daha fazla öğe...

Aidata alim 10 tablet kac gb?

Aidata 10'' Elde Tablet, 4 Çekirdekli 1.5 Ghz İşlemci, 3 GB Bellek, 32 GB Depolama Alanı, 10.1" 1280x800 Çözünürlük Ekran, 5 MP arka 2 MP ön kamera, Micro USB girişi Micro SD kart girişi Kulaklık girişi, Android 10.0, 2 Yıl Garanti Batarya gücü : 5.0.11 BGN Wi-Fi **Sim kart desteği bulunmamaktadır.

Aidata Tablet Kimin?

Aidata Bilişim Kurumsal A.Ş. bir Tecde Group şirketidir.

Aidata tablet hangi kargo ile çalışıyor?

Aidata Tablet: Aidata marka fatih projesi kapsamında temin edilen tabletlerle ilgili teknik servis oluşturulmuş olup 02 numaradan uzaktan telefonla yardım ve gerektiğinde fiziken tablet gelmesi gerekiyorsa mng kargo ile ücretsiz gönderim sağlanacaktır.

Aidata tablet 64 GB kaç ram?

19 ekran çözünürlüğü, arka kamerası 5 veya 8 MP, LTE sim kart ve SD kart modülü, kulaklık girişi ve ses açma kapama tuşu, Aidata ve General Mobile tabletlerin 64 GB hafıza alanı, Samsung tabletlerin ise 32 GB dahili hafıza ve 32 GB SD kartı, 8 çekirdekli işlemcisi ve 10 noktadan dokunmatik özelliği, Samsung ve ...

MEB SIM kart kaç gb?

Cevap: Bakanlığımızca dağıtımı yapılan tablet bilgisayarlar ile birlikte verilen sim kartların aylık 25 GB internet kotası bulunmaktadır.

Aidata nasıl bir marka?

Kurulduğu günden bu yana, yeni teknolojilerin öncüsü ve uygulayıcısı olarak sektöre ivme kazandıran Aidata, Türkiye'nin ilk yerli PC markası olmasının yanı sıra, IT sektöründe zincir mağazacılık uygulamasını da ilk başlatan firmadır. 2000 yılına kadar Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde hizmet veren Aidata, sektördeki ...

Aidata tablet servise nasıl gönderilir?

Aidata Tablet: Aidata marka fatih projesi kapsamında temin edilen tabletlerle ilgili teknik servis oluşturulmuş olup 02 numaradan uzaktan telefonla yardım ve gerektiğinde fiziken tablet gelmesi gerekiyorsa mng kargo ile ücretsiz gönderim sağlanacaktır.

MEB tableti Garantiye girer mi?

Bakanlığımız tarafından öğretmen ve öğrencilerimize dağıtımı yapılan E-TAB 4 ve E-TAB 5 tabletler 4 yıl garantilidir. Tabletlerin garanti kapsamı dışına çıkmaması için kullanıcı hatası olan durumlar(yere düşme, sıvı teması vs.)

MSI hangi ülkeye ait?

MSI markası, 1986 tarihinde New Taipe bölgesinde kurulmuş bulunan Tayvan asıllı bir elektronik şirketidir.

Aidata tablet nedir?

MEB Tarafından Dağıtılan AİDATA Tablet (Sim Kartlı) İnternet Erişimini Aktif Etme. Milli Eğitim Bakanlığımız öğrencilerin uzaktan eğitim derslerine katılabilmeleri için tablet dağıtımı yapıyor.

Meb'in verdiği sim kart nasıl kullanılır?

Sim kart yalnızca internet erişimi için kullanılıyor. Bu kart telefon hattı olarak kullanılmıyor. Tabletiniz açıldığında sağ üst köşeden ekranı aşağı kaydırın ve internet kısmında 'mobil veri' ifadesi yer alıp almadığını kontrol edin. Ardından tablette bulunan uygulama mağazasına giriş yapın.

Ebanın verdiği internet nasıl alınır?

Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. Turkcell aboneleri ise "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.

Aidata nerenin markası?

Aidata Corp Co. Ltd. Kuzey Amerika ve Avrupa'ya ürünlerini satan Tayvan merkezli bir firmadır. 1986 yılında Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde üretime başlayan Türk markası Aidata bilgisayar ile bir bağı yoktur.

Aidata okul tablet garantiye nasıl gönderilir?

Aidata Tablet: AİDATA MARKA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA TEMİN EDİLEN TABLETLERLE İLGİLİ TEKNİK SERVİS OLUŞTURULMUŞ OLUP 02 NUMARADAN UZAKTAN TELEFONLA YARDIM VE GEREKTİĞİNDE FİZİKEN TABLET GELMESİ GEREKİYORSA MNG KARGO İLE ÜCRETSİZ GÖNDERİM SAĞLANACAKTIR.

MSI Türk markası mı?

MSI (açılımı Micro-Star International) 1986 yılında New Taipe bölgesinde kurulmuş olan Tayvan asıllı bir elektronik şirketidir. MSI markası dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden bir tanesidir.

MSI Türk firması mı?

Micro-Star International Co., Ltd (MSI) (Çince: 微星科技, "Micro-Star Technology") 1986 yılında New Taipei'de kurulmuş olan Tayvanlı elektronik şirketidir. Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden biridir.