AÖF aldığım dersleri nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. AÖF aldığım dersleri nasıl öğrenebilirim?
  2. AÖF sınav itirazı nasıl yapılır?
  3. AÖF Şikayet Nasıl Yapılır?
  4. AÖF kaç soru soracak?
  5. AÖF sınav sorumlu üniteleri nasıl öğrenebilirim?
  6. AÖF sınav itiraz dilekçesi nereye gönderilecek?
  7. AÖF sınav itiraz kaç günde sonuçlanır?
  8. AÖF'ye ilk kayıt nasıl yapılır?
  9. Açık öğretim vize kaç ünite?
  10. AÖF mezuniyet durumu nasıl öğrenebilirim?
  11. AÖL sınav itiraz ücreti nedir?
  12. Açık Öğretim sınav itiraz ücreti ne demek?
  13. AÖF Yaz Okulu itiraz sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF aldığım dersleri nasıl öğrenebilirim?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

AÖF sınav itirazı nasıl yapılır?

Öğrenciler sınava, sınav sorularına ve sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içinde https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümünden T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra Sınav İşlemleri menüsünden itiraz edebilirler.

AÖF Şikayet Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi iletişim numarası + 05 80'dir.

AÖF kaç soru soracak?

- Her bir dersin sınavı 20 sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 30 dakikadır.

AÖF sınav sorumlu üniteleri nasıl öğrenebilirim?

Mevcut Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Güz ve Bahar Dönemlerinde Okutulacak Ders Listesi - Sınav Sorumluluk Ünitelerine www.anadolu.edu.tr web sayfası üzerinde yer alan Açıköğretim linkine erişebilirsiniz.

AÖF sınav itiraz dilekçesi nereye gönderilecek?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya [email protected] adresine e-posta göndererek yapılabilir.

AÖF sınav itiraz kaç günde sonuçlanır?

Sınav sonucuna yapılacak itirazlar 3 iş günü (10 - 14 Temmuz 2020) içinde https://aof.anadolu.edu.tr/ adresinin Öğrenci Otomasyonundan (T.C. kimlik numarası ve şifre ile) yapılacaktır.

AÖF'ye ilk kayıt nasıl yapılır?

Online başvurular http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamayacak. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp öğretim giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacak.

Açık öğretim vize kaç ünite?

Öğrenciler ara sınavlarda ilk 7 üniteden, yarıyıl sonu, bütünleme ve üç ders sınavlarında ise 14 ünitenin tamamından sorumlu olurlar.

AÖF mezuniyet durumu nasıl öğrenebilirim?

AÖF'de mezun olduğumu nasıl anlarım? AÖF'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Mezuniyet işlemleri devam etmekte olup birkaç gün içinde mezuniyet durumunuz sayfaya yansıdıktan sonra E-devletten mezun yazısı alabilirsiniz.

AÖL sınav itiraz ücreti nedir?

kimlik numarası ile KDV dâhil 30 (otuz) TL itiraz ücreti yatırarak e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır. Öğrenciler belirlenen itiraz süresi dışında itiraz başvurusu yapamayacaklardır. Dilekçe ve faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Açık Öğretim sınav itiraz ücreti ne demek?

kimlik numarası ile KDV dâhil 30 TL itiraz ücreti yatırara e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapılacak. Adaylar belirlenen itiraz süresi dışında itiraz başvurusu yapamayacaklardır.

AÖF Yaz Okulu itiraz sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 Yaz Okulu Sınav Sonuçlarınıza itirazlarınızı Perşembe saat 17.30'a kadar öğrenci sayfanız üzerinden yapabilirsiniz.