Yay burcu kızı nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Yay burcu kızı nasıl olur?
  2. Yay burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?
  3. Yay kadını kiminle evlenmeli?
  4. Yay burcu kadını nasıl elde edilir?
  5. Yay burcu kadını hangi burca aşık olur?
  6. Yay burcu hangi burçlar evlenmeli?
  7. Yay burcu hangi burçlarla anlaşamaz?
  8. Yay kadını askta nasil?
  9. Yay burcu kimlerle anlaşamaz?

Yay burcu kızı nasıl olur?

Yay burcu kadını, becerikli ve yetenekli bir kişiliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok işte başarılı olur. ... Heyecanlı ve iyimser bir yapıya sahip olan yay burcu kadını, gençlik dönemlerinde dikkatsiz ve geleneklere aykırı hareket eder. Fakat geçmişte yaşadığı yanılgılardan en çok ders çıkaran burç yay borcudur.

Yay burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?

Ateş grubuna mensup olan yay burcu kadını ve erkeği kendi gruplarından olan burçlarla genel olarak iyi anlaşabiliyor. Kendisi gibi yay burcu olan biriyle kolayca anlaşabilen yay burcu kadını, bunun yanı sıra aslan erkekleri ve koç erkekleri ile de oldukça iyi anlaşabiliyor.

Yay kadını kiminle evlenmeli?

Eğlenmenin kitabını yazan yay burcu kadını ikizler gibi eğlenceli bir burçla bir araya gelirse ortalık bir anda şenlenir. Bu İki burcun frekansları çok iyi tutar. Yay burcu kadınının bir diğer iyi anlaştı burç ise terazi burcudur.

Yay burcu kadını nasıl elde edilir?

Yay burcu kadınları entellektüel, bilgili ve çekici kişilerdir. ... Yay burcu kadınlarının nasıl erkeklerden hoşlandıklarını şu şekilde açıklayabiliriz: - Kendileri çok enerjik oldukları için karşısındaki erkeklerinde enerjik ve aktif olmalarını isterler. - Maceracı ve entellektüel erkekler her zaman ilgisini çeker.

Yay burcu kadını hangi burca aşık olur?

Özgürlüğüne düşkün Yaylar'la anlaşmak pek kolay değildir. Burçlar arasında onları en iyi anlayıp, isteklerine karşılık verecek insanlar, Koç, İkizler ve Kova'dan çıkacaktır. Teraziler de Yaylar için ideal eş adaylarıdır.

Yay burcu hangi burçlar evlenmeli?

Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu Yay-Koç =Cinsel uyuma bağlı olarak ilişki ve evlilik olumlu yürüyecektir. Yay-Boğa=Uzun süreli bir ilişki ve evlilik için büyük çabalar gerekmektedir. Yay-Yengeç=Sevgili yerine iyi dost olabilirler. Yay-Başak=.İlişki ve evlilikte taraflar birbirini sıkıcı bulabilir.

Yay burcu hangi burçlarla anlaşamaz?

Coşkulu ve dikkatsiz olan Yay burcu insanın zıt burçları İkizler, Başak ve Balık'tır.

Yay kadını askta nasil?

Yay burcu kadının aşk hayatı oldukça hareketlidir. Kaçamakları da çok seven yay burcu kadını daima bir aşkın içinde kendini bulur. Aynı zamanda cinsellik konusunda yay burcu kadını oldukça cüretkardır. Yatakta mutlu olmayı seven yay burcu kadını cinsel uyumu yakaladığı kişiler ile birlikte olmak isterler.

Yay burcu kimlerle anlaşamaz?

Coşkulu ve dikkatsiz olan Yay burcu insanın zıt burçları İkizler, Başak ve Balık'tır.