Göğüs kalkanları nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Göğüs kalkanları nasıl temizlenir?
  2. Gögus ucu yarası nasıl geçer?
  3. Gümüş kapak temizliği nasıl yapılır?
  4. Gümüş kapak ne kadar süre kullanılmalı?
  5. Göğüs ucu aparatı nasıl temizlenir?
  6. Gümüş meme kapağı nasıl temizlenir?
  7. Gümüş göğüs kalkani nasil temizlenir?

Göğüs kalkanları nasıl temizlenir?

Eğer kaliteli bir göğüs kalkanı kullanıyorsanız, kaynar su içerisinde 10 dakika bekletebilirsiniz. Bunun dışında son dönemlerde özellikle biberon, mama kaşığı gibi maddeleri sıcak buhar yardımı ile temizleyen sterilizatör makineleri kullanılmaktadır.

Gögus ucu yarası nasıl geçer?

Bir cezvede ısıtılan zeytinyağı ılık bir şekilde göğüs uçlarına masaj yapılarak uygulanır. Ayrıca anne sütü de göğüs ucu yaralarını iyileştiren en önemli etkenlerdendir. Anne sütü göğüs ucunda oluşan yaralara sürülerek yaraları iyileştirir. Anne sütü anti bakteriyel bir özelliğe de sahiptir.

Gümüş kapak temizliği nasıl yapılır?

SILVERETTE®'i Nasıl Temizlerim? Ürünü ilk defa kullanmaya başlayacağınız zaman yıkamanıza gerek yoktur. Ayda bir defa, kabartma tozu(karbonat) ile az miktarda suyu karıştırarak macun haline getiriniz ve bu macunla kapakları ovunuz. Bol suyla durulayıp kurulayınız.

Gümüş kapak ne kadar süre kullanılmalı?

Kullanım ömrü yıllarca sürdüğü için diğer bebeklerinizde de kullanabilirsiniz. Nasıl Kullanılır? Silverette® gümüş kapaklar önlem olarak doğum öncesi ve de doğum sonrası kullanılabilir.

Göğüs ucu aparatı nasıl temizlenir?

İlk kullanımdan önce beş (5) dakika süreyle suda kaynatınız. Her kullanımdan önce ılık, sabunlu suda temizleyiniz ve iyice durulayınız.

Gümüş meme kapağı nasıl temizlenir?

Kapakları ilk kez kullanmadan önce temizlemenize gerek yoktur. Gümüş kapakların içine süt damlaları birikirse, su ile çalkalayıp iyice kurulamanız yeterlidir. Kapakları deterjan gibi kimyasal maddelerle temizlemeyiniz, kayar suda yıkamayınız ya da bulaşık makinesine atmayınız.

Gümüş göğüs kalkani nasil temizlenir?

Ürünü ilk defa kullanmaya başlayacağınız zaman yıkamanıza gerek yoktur. Ayda bir defa, kabartma tozu(karbonat) ile az miktarda suyu karıştırarak macun haline getiriniz ve bu macunla kapakları ovunuz. Bol suyla durulayıp kurulayınız. Her yıkamadan sonra iyice kuruladığınızdan emin olunuz.