GittiGidiyor ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor ne zaman gelir?
  2. GittiGidiyor güvenilir bir site mi?
  3. GittiGidiyor 3D Secure var mı?
  4. GittiGidiyor sipariş onayı nedir?
  5. Cimri kimin oyunu?
  6. eBay holding kimin?
  7. GittiGidiyor taksitli alışveriş nasıl yapılır?
  8. GittiGidiyor Kredi Kartı ile mi?
  9. GittiGidiyor sipariş ne zaman gelir?
  10. GittiGidiyor hangi kargo ile çalışıyor?
  11. Cimri çevirisini kim yaptı?
  12. Cimri com hangi ülkenin?

GittiGidiyor ne zaman gelir?

Ürünlerin kargolanma süresi ürün sayfalarındaki "Kargo Bilgileri" bölümünde belirtilir. Satıcı ürün sayfasında belirtilen süre içerisinde ürünü kargolayacaktır. Mobilya ve beyaz eşya ürünlerinde bu süre en fazla 7 iş günüdür.

GittiGidiyor güvenilir bir site mi?

İnternet ortamında ödeme yapılacaksa bu hizmeti sağlayan firmaların da güvenliği sağlamaları zorunludur. GittiGidiyor.com'da bu güvenlik en üst düzeyde sağlanmaktadır. Sistemimizde, kısa adı SSL olan Secure Sockets Layer, Türkçe açıklaması ile Güvenli Yuva Katmanı olarak geçen bir güvenlik protokolü kullanılmaktadır.

GittiGidiyor 3D Secure var mı?

3D secure ödeme ekranı bankaya ait bir ekrandır. Bu ekranda oluşan sorunlara GittiGidiyor tarafından müdahale edilememektedir. ... Kredi kartı banka kartı sanal kart veya PayPal ile ödeme yapabilirsiniz.

GittiGidiyor sipariş onayı nedir?

Onay veya iade kararını vermeniz için, satıcının ürünü kargoya verdiği tarihten itibaren, 3 iş günü süreniz olur. Ürüne onay verdiğinizde paranız, satıcının banka hesabına aktarılır. GittiGidiyor'da paranız güvendedir. Siz ürüne onay vermeden paranız satıcıya aktarılmaz.

Cimri kimin oyunu?

Yüzlerce ürün kategorisinde yüz binlerce ürünü içeren geniş bir kataloğa sahip online alışveriş rehberi Cimri.com 2008 yılında kurulmuştur. Cimri.com Mayıs 2011'de Türkiye'nin önde gelen girişim sermayesi fonu iLab Ventures tarafından satın alınmıştır ve iLab portföyüne dahil edilmiştir.

eBay holding kimin?

eBay Inc., İnternet üzerindeki en büyük açık artırma usulü alışveriş sitesi olan Amerikan şirketi. eBay, 'te İran asıllı Amerikalı girişimci Pierre Omidyar tarafından San José, Kaliforniya'da kuruldu.

GittiGidiyor taksitli alışveriş nasıl yapılır?

Kayıtlı kart ile ödeme Ödeme ekranındaki "Kayıtlı Kartlarım" seçeneğinden GittiGidiyor'da kayıtlı kartlarınıza ulaşabilir, istediğiniz kayıtlı kart ya da farklı bir kart ile peşin veya taksitli ödeme yapabilirsiniz.

GittiGidiyor Kredi Kartı ile mi?

Satın aldığınız ürünlere banka (ATM) kartıyla, yurtdışına ait kredi kartları hariç kredi kartıyla, sanal kartla, BKM Express ile ödeme yapabilirsiniz. GittiGidiyor'da EFT/Havale yoluyla ödeme seçeneği bulunmamaktadır.. Detaylı bilgi için tıklayınız.

GittiGidiyor sipariş ne zaman gelir?

Ürünlerin kargolanma süresi ürün sayfalarındaki "Kargo Bilgileri" bölümünde belirtilir. Satıcı ürün sayfasında belirtilen süre içerisinde ürünü kargolayacaktır. Mobilya ve beyaz eşya ürünlerinde bu süre en fazla 7 iş günüdür.

GittiGidiyor hangi kargo ile çalışıyor?

  • Aras Kargo.
  • MNG Kargo.
  • PTT Kargo.
  • UPS.

Cimri çevirisini kim yaptı?

Cimri'yi Türkçeye ilk olarak 1869 yılında Ahmet Vefik Paşa, Azarya adıyla, daha sonra 1873'de Teodor Kasab, Pinti Hamit adıyla uyarlayarak aktarmıştır. İsmail Hamit Danişment tarafından yapılan metnin tam çevirisi 1938 yılında ilk önce Suhulet Kitabevi, sonra ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından basılmıştır.

Cimri com hangi ülkenin?

Cimri.com, farklı çevrimiçi alışveriş sitelerinde yer alan ürünleri listeleyen ve aralarında karşılaştırmalar yapan İstanbul, Türkiye merkezli web sitesi.