Mektebim kime ait?

İçindekiler:

  1. Mektebim kime ait?
  2. Mektebim Kolejini kim satın aldı?
  3. Mektebim battı mı?
  4. Haydar Sancak Kimdir?
  5. Mektebim satildi mi?
  6. Mektebim Okulları kimin 2021?
  7. Mektebim Okulları satıldı mı?
  8. Adana Mektebim Koleji kapanıyor mu?
  9. Mektebim neden kapandı?
  10. Sancak kimin akrabası?
  11. Ethem Sancak kac kardes?
  12. Mektebim Okulları Kapatılıyor mu?
  13. Silivri Mektebim satıldı mı?

Mektebim kime ait?

Mektebim Okulları'nın kurucusu Ümit Kalko'dur.

Mektebim Kolejini kim satın aldı?

Mektebim Okulları'na yeni ortak geldi. Geçtiğimiz nisan ayında yüzde 20'ye yakın hissesi Suudi SEDCO'ya satılan şirketin yeni ortağı Haydar Sancak'ın başında bulunduğu Sancak Group oldu. Sancak Group şirketin yüzde 30 hissesini satın alıyor.

Mektebim battı mı?

Hisseleri Sancaklara devretmişti: Mektebim Okulları'nın kurucusu iflas etti. Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko'nun sahibi olduğu Ümit Eğitim ve Yayıncılık Hiz. Tic. AŞ iflas etti. Kalko, sahibi olduğu Ümit Eğitim AŞ için 'de konkordato istemiş, mahkeme, şirketi hacizlere karşı korumaya almıştı.

Haydar Sancak Kimdir?

Birçok sektörde farklı yatırımları ve yönetim kurulu üyelikleri bulunan Haydar Sancak; MLP Care Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Hissedarı, MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık –Lastmile Yönetim Kurulu Üyesi, Sancak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Hissedarı, Sancaklar Eğitim- Sağlık- Kültür ve Sosyal Yardımlaşma ...

Mektebim satildi mi?

2013'te ilk şubesini Silivri'de açan Mektebim Okulları daha sonra Sancak Grup tarafından satın alınmıştı. Sancak Grup'un eğitim sektöründen çekilmesiyle birlikte Mektebim Okulları bir kez daha el değiştirdi.

Mektebim Okulları kimin 2021?

Mektebim Okulları kimin Haberi Mektebim Okulları'na yeni ortak geldi. Geçtiğimiz nisan ayında yüzde 20'ye yakın hissesi Suudi SEDCO'ya satılan şirketin yeni ortağı Haydar Sancak'ın başında bulunduğu Sancak Group oldu. Sancak Group şirketin yüzde 30 hissesini satın alıyor.

Mektebim Okulları satıldı mı?

2013'te ilk şubesini Silivri'de açan Mektebim Okulları daha sonra Sancak Grup tarafından satın alınmıştı. Sancak Grup'un eğitim sektöründen çekilmesiyle birlikte Mektebim Okulları bir kez daha el değiştirdi.

Adana Mektebim Koleji kapanıyor mu?

Şirketin yönetim kurulu 27.05.2019 tarihli ve 2019/12 sayılı kararı ile Adana Yüzüncüyıl Kampüsü'nün kapatılmasına karar verdiği öğrenildi. Önemli bir bölümü Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren Mektebim Okulları'nın 47 kampüsü bulunuyor.

Mektebim neden kapandı?

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçen eğitim sektörü zor günler geçiriyor. Salgın nedeniyle dar boğaza giren 14 ilde 38 kampüsü bulunan Mektebim Koleji kapanıyor.

Sancak kimin akrabası?

22 Haziran 2021 tarihinde elinde bulundurduğu BMC hisselerini Fuat Tosyalı'nın sahibi olduğu Tosyalı Holding'e satmıştır. Ethem Sancak, evli ve üç çocuk babasıdır. İş adamı Mesut Sancak'ın ağabeyidir. Adana Demirspor kulübünün başkanı Murat Sancak, Ethem Sancak'ın kuzenidir.

Ethem Sancak kac kardes?

Suat Sancak Burhan Sancak Ethem Sancak/Kardeşleri

Mektebim Okulları Kapatılıyor mu?

Uğur Okulları 5 kampüsünü aldı Son olarak temelleri 2011 yılında Ümit Kalko tarafından atılan ve 2018 yılında Sancak Group bünyesine geçen Mektebim Koleji sektörden çekilme kararı aldı.

Silivri Mektebim satıldı mı?

Özel Silivri Mektebim Okulları el değiştirdi. 2013 yılında iş insanı Ümit Kalko'nun öncülüğünde ilk şubesini Silivri'de açan Mektebim Okulları daha sonra Sancak Grup tarafından satın alınmıştı.