PTT kargo yurt dışı çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT kargo yurt dışı çalışıyor mu?
  2. PTT kargo ne kadar sürede gider?
  3. PTT ile yurtdışına kargo göndermek ne kadar?
  4. Yurtdışından kargo gelir mi?
  5. Türkiyeden Amerikaya kargo kaç günde gider?
  6. PTT kargo eve teslim yapıyor mu?
  7. Ptt Kargo ücreti ne kadar 2021?

PTT kargo yurt dışı çalışıyor mu?

PTT'nin, tüm dünya ülkelerine göndericisinin isteğine göre uçak (havayolu) veya yüzey (kara yolu, deniz yolu gibi) yolu kullanılarak sevki sağlanan uygun ücretli, seçenekli, güvenli ve kaliteli gönderi hizmetidir. ... Koliler için 124 ülke ile bilgi transferi yapılmaktadır.

PTT kargo ne kadar sürede gider?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

PTT ile yurtdışına kargo göndermek ne kadar?

PTT YURTDIŞI ÜCRET HESAPLAMA PTT yurt dışı kargo Almanya servisinde TURPEX alanından yapılan araştırmaya göre, PTT kargo yurtdışı fiyatları aşağıdaki gibi; 0.5 kg: 91.50 TL. TL. TL.

Yurtdışından kargo gelir mi?

Alınan kargo kapı teslimi olarak hizmet verilmektedir. Yurt dışından getirilen kargolar için gümrükte vergi oluşabilir. Yurtdışı Kargo olarak her türlü gelen taleplere cevap vererek en güvenli servisle tüm yurt dışında ki ürün, mal, koli ve paketler toplama yapılarak yurt içinde merkez ofise gönderilir.

Türkiyeden Amerikaya kargo kaç günde gider?

Avrupa Dışı: Türkiye çıkışından itibaren; Amerika için 2-3, Güney Amerika için 3-4, Afrika için 4-5, Uzak Doğu ülkeleri için 2-5, Rusya ve Ukrayna doküman gönderileri için 3-4 iş günü.

PTT kargo eve teslim yapıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. Peki PTT evden kargo alımı yapıyor mu? Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Ptt Kargo ücreti ne kadar 2021?

PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir. PTT kargoda 3 kg ile 30 kg olan gönderinin her 1 kg ücreti ( 30 kg dahil olmak üzere) 1,80 TL'dir. PTT kargoda 4 kg olan gönderinin ücreti ( 4 kg dahil olmak üzere) 21,80 TL'dir.