D&R ın kaç şubesi var?

İçindekiler:

  1. D&R ın kaç şubesi var?
  2. D&R ne zaman kuruldu?
  3. D&R Genel Müdürü kim?
  4. Turkuvaz Müzik kitap kime ait?
  5. Dr kimin ürünü?
  6. D&R Mağazaları hangi illerde var?
  7. Dr kitap evi kimin?
  8. D&R kitap Kargom Nerede?
  9. Turkuvaz Medya kimlerin?
  10. Turkuvaz Medya Grubu sahibi kim?
  11. Idefix Kimin şirketi?
  12. Doğan Kitap Evi kime ait?
  13. Idefix kime ait?

D&R ın kaç şubesi var?

D&R, ilk mağazasını 1997 yılının Mayıs ayında Erenköy'de açtı. Ocak 2021 tarihi itibariyle Türkiye genelinde mağazasında D&R herkes için bir keşif dünyası sunuyor.

D&R ne zaman kuruldu?

1996 D&R/Kuruluş tarihi

D&R Genel Müdürü kim?

Ahmet Coşar, D&R Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak atandı. 1963 doğumlu olan Ahmet Coşar, Robert Kolej'den mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve Bilgi Teknoloji alanında lisans eğitimini tamamladı.

Turkuvaz Müzik kitap kime ait?

Turkuvaz Müzik Kitap Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. D&R, Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Türk şirketi. Kasım 1996'da Doğan Holding ve Raks grubunun ortaklığı ile kurulmuş ve iki şirketin baş harfleri yeni kurulan şirketin adını oluşturmuştur.

Dr kimin ürünü?

August Oetker (d. , Obernkirchen, Almanya - ö. , Bielefeld, Almanya), kabartma tozunun mucidi ve günümüzde Dr. Oetker adı altında uluslararası dev bir gıda grubu haline gelmiş olan şirketin kurucusudur.

D&R Mağazaları hangi illerde var?

D&R AVM Mağazaları
01 Burda AVM Adana3. Kat
Agora İzmir Avm1. Kat0232 279 07 00
AHL Park Avm2. Kat0364 502 01 87
Akasya Acıbadem Avm-1. Kat02
Akbatı AvmZemin0212 397 70 46
129 satır daha

Dr kitap evi kimin?

Turkuvaz Müzik Kitap Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. D&R, Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Türk şirketi. Kasım 1996'da Doğan Holding ve Raks grubunun ortaklığı ile kurulmuş ve iki şirketin baş harfleri yeni kurulan şirketin adını oluşturmuştur.

D&R kitap Kargom Nerede?

Siparişinizin durumunu “Hesabım” menüsünden “Sipariş Bilgilerim” sayfasından öğrenebilirsiniz.

Turkuvaz Medya kimlerin?

Turkuvaz Haberleşme ve Yayıncılık A.Ş. Turkuvaz Yayın Grubu, medya sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Eski imtiyaz sahibi Ahmet Çalık, 5 Aralık 2007 tarihinde TMSF tarafından gerçekleşen ihalede eskiden Ciner Holding'e bağlı olan Merkez Medya Grubu'nu 1,1 milyar dolar'a satın aldı.

Turkuvaz Medya Grubu sahibi kim?

Çalık Holding Turkuvaz Medya Grubu/Üst kuruluşları

Idefix Kimin şirketi?

Doğan Holding'in bağlı ortaklığı Doğan Müzik Kitap (D&R), internet üzerinden kitap satışı gerçekleştiren 'idefix' ve 'prefix' markalarını bünyesinden barındıran Elektronik Bilgi İletişim Hizmetleri şirketini 11.5 milyon liraya satın aldı.

Doğan Kitap Evi kime ait?

Aralık 2007'de gerçekleşen satın alma ile Doğan Medya Grubu'nun ilk yabancı ortaklı şirketi olan Doğan Egmont bünyesine katılmıştır. Doğan Kitap, günümüz dünya edebiyatının seçkin eserlerini, tüm dünyada ilgi gören, çoksatanlar listelerinde yer alan kitapları, diğer ülkelerle eşzamanlı olarak dilimize kazandırır.

Idefix kime ait?

İdefix de daha evvel, 2013 yılında, D&R tarafından satın alınmıştı. Böylece Türkiye'nin en çok kitap satan iki mağazası olan D&R ve İdefix, tek bir çatı altında toplanmış oldu.