Planet kanalları neden kapandı?

İçindekiler:

  1. Planet kanalları neden kapandı?
  2. Lifetime Channel neden kapandı?
  3. Uyduda TRT Çocuk kaçta?
  4. Planet TV sahibi kim?
  5. Yumurcak TV kanalı neden kapandı?
  6. Yumurcak TV nasıl kapandı?
  7. Yumurcak TV neden kapandı?
  8. Lifetime TV kapandı mi?
  9. Lifetime Channel kapandı mı?
  10. Sony Channel a ne oldu?
  11. Samanyolu TV neden kapandı?

Planet kanalları neden kapandı?

Sony Chanell'dan sonra Planet Türk ve Planet Mutfak kanalları da kapandı. Kapanmaların nedeni maddi problemler ve Turksat uydu parasını ödeyememe!.. ... Uzun zamandır alacağını tahsil edemeyen Turksat, sonunda bu kanalları kararttı ve Planet kanalları da dün gece 00.00'dan itibaren siyaha düştü.

Lifetime Channel neden kapandı?

Üç yıldır yayında bulunan kadın kanalı Lifetime TV, "ekonomik nedenler"le kapanma kararı aldı. ... (MCD), Lifetime Türkiye Kanalının üç yıllık yayın sonrası tarihinde yayınını sonlandıracağını duyurmaktadırlar.

Uyduda TRT Çocuk kaçta?

TRT ÇOCUK HD Frekansı ayarı 11054, Sinyal oranı 30000, Polarizasyon yönü V (Vertikal) - Dikey Batı şeklinde ayarlamanız gerekiyor.

Planet TV sahibi kim?

Sony Pictures Television (SPT), Türkiye'de Planet Kanalları Platformunun çoğunluk hissesini satın aldı. Anlaşma, Türkiye genelinde ücretsiz yayın yapan; Planet Pembe; Planet Türk, Planet Mutfak, Planet Çocuk kanallarını içeriyor.

Yumurcak TV kanalı neden kapandı?

Digiturk cemaate yakınlığıyla bilinen aralarında Yumurcak Tv'nin de bulunduğu 7 televizyon kanalını Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın isteği ile yayından kaldırdı. Yumurcak TV'nin 'terör' gerekçesiyle sansürlenmesi sosyal medyada mizahla karşılandı.

Yumurcak TV nasıl kapandı?

Kapanışı Kanal, 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sonrasında çıkartılan OHAL yasası kapsamında kapatılmıştır.

Yumurcak TV neden kapandı?

FETÖ soruşturmasıyla kapatılan Yumurcak TV'de yayınlanan Kanada yapımı Kayu (Caillou) çizgi filminden milyonlar kazanmak için TRT'de yayınlanan Keloğlan'ın sabote edildiği ortaya çıktı. ... FETÖ'cü irket, 2 yılda 3 milyon 648 bin dolar para kazandı, TRT ve Keloğan'ı çizen animasyon şirketini 112 milyon TL kayba uğrattı.

Lifetime TV kapandı mi?

Üç yıldır yayında bulunan kadın kanalı Lifetime TV, "ekonomik nedenler"le kapanma kararı aldı. ... (MCD), Lifetime Türkiye Kanalının üç yıllık yayın sonrası tarihinde yayınını sonlandıracağını duyurmaktadırlar.

Lifetime Channel kapandı mı?

'da A&E Television Networks, Lifetime Türkiye kanalının, Multi Channel Developers işbirliğiyle Türkiye'de 'da yayınlarına başlamıştır. tarihinde ise yayın hayatına son vermiştir.

Sony Channel a ne oldu?

Kanal tarihinde bütün Sony kanalları ile beraber yayın hayatına son vermiştir.

Samanyolu TV neden kapandı?

Samanyolu TV'nin Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) propagandaları yaptığı gerekçesiyle, tivibu platformu üzerindeki yayınları ; Turkcell TV+ platformu üzerindeki yayınları ; Digiturk platformu üzerindeki yayınları ve Teledünya ile KabloTV platformu üzerindeki yayınları ...