Ayla filmi nerede çekilmiş?

İçindekiler:

  1. Ayla filmi nerede çekilmiş?
  2. Ayla ne tür film?
  3. Ayla film kaç saat?
  4. Ayla filminin ana fikri nedir?
  5. Ayla ne zaman tv'de?
  6. Ayla filmi Korede izlendi mi?
  7. Kim Seol kaç yaşında?
  8. Ayla filmindeki gerçek Ayla kim?
  9. Süleyman dilbirliği kaç yaşında öldü?
  10. Ayla neyi anlatıyor?
  11. Ayla filmi Güney Korede ne kadar izlendi?
  12. Ayla neden Korede yayınlanmadı?
  13. Ayla duygusal mı?
  14. Kim Seol Türk mü?

Ayla filmi nerede çekilmiş?

1950 yılında başlayan Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikâyeden uyarlanan filmin çekimlerine 2016 yılında başlandı. Çekimler Türkiye'de ve Güney Kore'de gerçekleştirildi.

Ayla ne tür film?

Savaş TarihDram Ayla/Türler

Ayla film kaç saat?

2 saat 4 dakika Ayla/Süre

Ayla filminin ana fikri nedir?

İkilinin, bir pusuya yakalandıktan sonra karşılarına çıkan küçük bir kız çocuğunu savaş alanında bırakmayıp yanlarına almalarıyla beraber asıl hikaye başlamaktadır ve Ayla ile Süleyman arasında kurulan bağın bir baba-kız ilişkisi haline dönmesi filmin ana temasını bizlere göstermekteydi.

Ayla ne zaman tv'de?

AylaTV'de ilk kez FOX'ta! Yönetmenliğini Can Ulkay'n üstlendiği, başrollerini İsmail Hacıoğlu, Çetin Tekindor, Kim Seol ve Kyung-Jin Lee'nin paylaştığı “Ayla” filmi, 25 Eylül Salı saat 20.00'de FOX izleyicisiyle buluşacak. TV'de ilk kez yayınlanacak olan filmde, 1950 yılın...

Ayla filmi Korede izlendi mi?

Yapımcı Mustafa Uslu, Ayla'yı Güney Kore'de de izleyiciyle buluşturdu. Habertürk'ün haberine göre; Ayla, Güney Kore'de aynı gün gösterime giren 13 film arasından en çok izlenen üçüncü yapım oldu. 353 salonda gösterime giren filmin açılış hasılatı 168 bin dolar (Yaklaşık 800 bin TL) olarak gerçekleşti.

Kim Seol kaç yaşında?

10 yaşında (2011) Kim Seol/Yaş

Ayla filmindeki gerçek Ayla kim?

Süleyman Dilbirliği ( - 7 Aralık 2017), Emekli astsubay rütbesindeki asker. Kore Savaşı gazisidir.

Süleyman dilbirliği kaç yaşında öldü?

91 yaşında (1926–2017) Süleyman Dilbirliği/Öldüğü zamanki yaşı

Ayla neyi anlatıyor?

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır ve Ayla ismini verir.

Ayla filmi Güney Korede ne kadar izlendi?

Ayla, Güney Kore'de aynı gün gösterime giren 13 film arasından en çok izlenen üçüncü yapım oldu. 353 salonda gösterime giren filmin açılış hasılatı 168 bin dolar olarak gerçekleşti. İki hafta önce Türkiye'de yeniden gösterime girerek 35 bin kişi tarafından daha izlenen Ayla'nın toplam gişesi 5 milyon 586 bin oldu.

Ayla neden Korede yayınlanmadı?

Yönetmenliğini Can Ulkay'ın üstlendiği, Güney Koreli bir kız çocuğu ile Türkiyeli bir askerin gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan filmin vizyona girmeme gerekçesi olarak, sinemalardaki doluluk gösterildi. Yetkililer, “Sinema salonlarının bir yılı dolu, yer yok” dediler.

Ayla duygusal mı?

Son yıllarda türk filmleri arasında dram kategorisinde listenin üst sırasına yazabileceğim kalitede bir film. ... Filmi çok beğendim. Duygusal ve bir o kadarda hareketli sahneleri var.

Kim Seol Türk mü?

Kim Seolhyun (d. , Bucheon, Güney Kore), daha iyi bilinen sahne adıyla Seolhyun (Korece: 설현), Güney Koreli bir şarkıcı ve oyuncudur. AOA müzik grubu üyesidir.Ugly Alert (2013), My Country: The New Age (2019) ve Memoir of a Murderer (2017) gibi birçok dizi ve filmde yer almıştır.