Beşiktaş Aboubakar ile anlaştı mı?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Aboubakar ile anlaştı mı?
  2. Aboubakar Beşiktaşa ne yaptı?
  3. Aboubakar Beşiktaş'tan neden gitti?
  4. Aboubakar ne kadar maaş alıyor?
  5. Abubakar a ne oldu?
  6. Aboubakar nerede?
  7. Aboubakar ayrıldı mı?
  8. Dorukhan Toköz kaç para alıyor?
  9. Adem Ljajic ne kadar maaş alıyor?
  10. Aboubakar ülkesinden döndü mü?
  11. Aboubakar şu an hangi takımda?
  12. Aboubakar hangi ülkede?
  13. Taylan Antalyalı ne kadar maaş alıyor?
  14. Beşiktaş Rıdvan Yılmaz ne kadar kazanıyor?
  15. Alex Teixeira ne kadar kazanıyor?
  16. Aboubakar neden kadroda yok?
  17. Aboubakar 2013 de hangi takımda?
  18. Larin hangi takımda?
  19. Vincent aboubakar nereden geldi?

Beşiktaş Aboubakar ile anlaştı mı?

Arap ekibi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Aboubakar'ı kadrolarına kattıklarını resmen duyurdu. Kamerunlu golcü, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. ... Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosunda tutmak için bir süredir görüşme halinde olduğu Vincent Aboubakar, büyük bir sürprize imza atarak Arabistan'a transfer oldu.

Aboubakar Beşiktaşa ne yaptı?

Beşiktaş ile geçen sezon 26'sı lig olmak üzere 29 maçta görev alan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu. Kamerunlu golcü sezon başına 6 milyon Euro kazanacağı yeni takımına 3 yıllık imza attı.

Aboubakar Beşiktaş'tan neden gitti?

29 resmi maçta 16 gole imza atan ve Beşiktaş ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşamayan golcü futbolcu Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu. Kamerunlu golcünün sözleşmesinde “30 maçta oynarsa sözleşmesi uzar” maddesi olduğu iddia edilmiş ve tecrübeli forvet sakatlığı nedeniyle 29 maçta kalmıştı.

Aboubakar ne kadar maaş alıyor?

Yeni sözleşme için 3.5 milyon Euro'luk yıllık maaş talebinde bulunan Aboubakar'a son olarak kulüpten 2 milyon Euro teklif edildiği kaydedildi.

Abubakar a ne oldu?

'de Sivasspor maçında millî takımda yaşadığı sakatlığı nükseden Aboubakar'ın sağ uyluk üst adalesinde (rectus femoris) kanama ve ödem tespit edildi. Aboubakar, sezonu kapattı.

Aboubakar nerede?

Al Nassr FC#15 / Forvet Kamerun millî futbol takımı#10 / Forvet Vincent Aboubakar/Şu andaki takımları

Aboubakar ayrıldı mı?

Beşiktaş'ta sözleşmesinin bitmesinin ardından Al Nasr ile anlaşan Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak Arabistan basınına konuştu. Aboubakar, "Futbol kariyerimin en iyi dönemlerini Beşiktaş'ta yaşadım. ... Al Nasr'a transfer olmayı seçtim.

Dorukhan Toköz kaç para alıyor?

Trabzonspor, serbest statüde yer alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Dorukhan komisyon hariç Trabzonspor'dan ilk yıl için 16 milyon TL alacak. 4 yıllık maliyet ise 70 milyonu geçecek. Dorukhan Beşiktaş'tan ayrılmış, Galatasaray, Fenerbahçe ve Espanol ile anlaşamamıştı.

Adem Ljajic ne kadar maaş alıyor?

2 milyon EUR (2013) Adem Ljajić/Maaş

Aboubakar ülkesinden döndü mü?

Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar, annesinin cenazesi için gittiği ülkesi Kamerun'dan döndü.

Aboubakar şu an hangi takımda?

Al Nassr FC#15 / Forvet Kamerun millî futbol takımı#10 / Forvet Vincent Aboubakar/Şu andaki takımları

Aboubakar hangi ülkede?

Vincent Paté Aboubakar (d. , Garoua) santrfor mevkisinde oynayan Kamerunlu millî futbolcudur.

Taylan Antalyalı ne kadar maaş alıyor?

Yeni transferler Aytaç Kara 6.5 milyon TL, Alpaslan Öztürk 5 milyon TL kazanacak. Ancak takımın banko ismi olmayı başaran ve EURO 2020 kadrosunda da kendisine yer bulan Taylan Antalyalı'nın yıllık maaşı 2.5 milyon TL'de kaldı.

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz ne kadar kazanıyor?

Son dönemlerde çok fazla araştırılan isimler arasına girmeyi başarmış Rıdvan Yılmaz hakkında en çok merak edilen ne kadar maaş almış olduğudur. Şu an güncel sözleşme ile beraber yıllık 50 bin ile 100 bin arasında aldı dile getirilmektedir.

Alex Teixeira ne kadar kazanıyor?

Senelik 3 milyon Euro maaş alacak olan Teixeira'ya 900 bin Euro imza parası ödenecek. Alex Teixeira, artık Beşiktaşlı! 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, dün İstanbul'a geldi ve siyah-beyazlıların hayali gerçek oldu.

Aboubakar neden kadroda yok?

Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncusunun Göztepe maçına yetişemeyeceğini açıklarken, Aboubakar Fatih Karagümrük maçındaki olaylar sebebiyle PFDK'ya sevk edildi. 29 yaşındaki futbolcu olası 2 maç ceza sonrası Türkiye Kupası finalinde de yer almayacak. ... Karşılaşmada sakatlığı nükseden Aboubakar, maça devam edemedi.

Aboubakar 2013 de hangi takımda?

Vincent Aboubakar 1 Temmuz 2013 tarihinde Fransız kulübü Lorient'e bonservis bedelsiz olarak transfer oldu. Burada 2013-14 sezonunda forma giydiği 36 maçta toplam 16 gol atarken 8 de asist yaptı. 24 Ağustos 2014 tarihinde3 milyon euro bonservis bedeliyle Portekiz takımlarından FC Porto'ya transfer oldu.

Larin hangi takımda?

Beşiktaş#17 / Forvet Kanada millî futbol takımı#17 / Forvet Cyle Larin/Şu andaki takımları

Vincent aboubakar nereden geldi?

Vincent Paté Aboubakar (d. , Garoua) santrfor mevkisinde oynayan Kamerunlu millî futbolcudur.