Turkcell Yıldız 5 GB paketi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell Yıldız 5 GB paketi nasıl yapılır?
  2. Turkcell 5 GB fizy internet paketi nedir?
  3. Turkcell Yıldız 5 paketi nedir?
  4. Yıldız 500 paketi nasıl yapılır?
  5. Türk Telekom 5GB internet kaç TL?
  6. Türk Telekom 5GB kaç TL?
  7. Fizy internet paketinden ne kadar yer?
  8. Turkcell Biz 2 GB nasıl alınır?

Turkcell Yıldız 5 GB paketi nasıl yapılır?

Yıldız paketlerinden bireysel faturasız hat müşterilerimiz faydalanabilir. Yıldız 5GB Paket'e abone olmak ; YILDIZ 5 yazıp 5588'e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell 5 GB fizy internet paketi nedir?

Instagram 5GB + fizy Premium Üyeliği: Bu pakette fizy Premium üyeliğinin yanında Instagram'da geçerli 5GB internet hediyesi verilir. Paketten sadece Turkcell faturalı bireysel hat kullanıcıları faydalanabilir. Turkcell faturalı bireysel hat kullanıcıları FIZY INSTAGRAM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler.

Turkcell Yıldız 5 paketi nedir?

Yıldız 5 Paketi 5 GB internet, her yöne 1000 dakika, her yöne 300 SMS/MMS, Dergilik Midi Paketi ve Dergilik'te geçerli 1 GB içerir. ... Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve SMS'i yurt dışında geçerli ülkelerde otomatik olarak günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz.

Yıldız 500 paketi nasıl yapılır?

Yıldız 500 MB Paketi için *123*102# tuşlayarak kalan kullanımınızı ve paketinizi geçerlilik süresini öğrenebilirsiniz. Evet. Yönlendirme yapmanız durumunda yönlendirme dakikaları paketiniz kapsamında geçerli olur.

Türk Telekom 5GB internet kaç TL?

Paket kapsamında 30 gün boyunca yurt içinde 5 GB internet sunulacak olup, paket ücreti KDV-ÖİV dâhil 15 TL'dir. Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri ve Mobil Online İşlemler Uygulaması aracılığıyla yapılabilir.

Türk Telekom 5GB kaç TL?

Ayda sadece 35 TL'ye Cebimde 5GB tarifesi Türk Telekom Mağazalarında! Cebimde 5GB Tarifesi kapsamında e-dergi kullanım hakkınız ve uygulamada geçerli sınırsız internetiniz bulunmaktadır.

Fizy internet paketinden ne kadar yer?

fizy uygulamasında müzik dinlerken mobil internet paketimden harcar mıyım? fizy üyeliği olan Turkcell hat sahibi aboneler, fizy uygulamasında mobil internet ile bağlandıklarında mobil internet paketlerinden harcamazlar.

Turkcell Biz 2 GB nasıl alınır?

Turkcell Biz Genç 2 GB bedava internet kazanmak için de Turkcell Biz ekibine dahil olan 25 yaş altı gençlere her ay 2 GB ekipten ayrılmadıkça hatlarına yüklenecektir. 25 yal altı gençlerin ekibe dahil olmaları yeterlidir. Sizlere bu yazımızda Turkcell Biz nedir?